Primer Road-Book INFANTIL BTT Llagostera

El proper 28 de juny el Club BTT Llagostera organitza el Primer Road-Book INFANTIL.




Com funciona un Road-Book?

La participació en un Road-Book d’aquestes característiques es basa en el seguiment de les indicacions donades en el llibre de ruta.

Cada indicació ve donada per :

  1. el número d’ordre de la indicació (Nr.)
  2. un valor que indica la distància TOTAL des del punt de sortida. (TOTAL)
  3. un segon valor que indica la distància PARCIAL des de la darrera referència. (PARCIAL)
  4. un esquema il·lustratiu. (ESQUEMA)
  5. unes notes que ajuden a entendre la il·lustració. (NOTES)

Els equips participants no surten tots de cop, sinó que cada equip surt uns minuts més tard que l'anterior. Els horaris de sortida, dels controls de pas i el d'arribada queden reflectits en el Carnet de Control Horari.

És imprescindible la utilització (per equip) d’un aparell de mesura de distàncies, un comptaquilòmetres, que ens permeti posar a ZERO el valor parcial de la distància mesurada.
És molt recomanable portar dos comptaquilòmetres, que poden anar instal·lats en dues bicicletes diferents; així, un dels comptaquilòmetres pot portar el compte de la distància TOTAL des del punt de sortida, mentre que l’altre portarà el control de la distància PARCIAL.

El recorregut s'ha pensat apte per un ampli espectre d'aficionats, i pensat principalment per a la mainada acompanyats dels seus pares i mares, tiets, avis... en definitiva per a la participació en família tot i que no és un requisit imprescindible.

L'edat mínima recomanada és 8 anys.

Tot el recorregut es fa per camins rurals, tot i que s'ha de circular per algun carrer del poble, i travessar alguna carretera amb pas de vianants.


Incripcions

Les inscripcions es formalitzaran al PAVELLÓ D'ESPORTS MUNICIPAL, els dies 17 i 25 de juny, des de les 19h30 a les 21h30.
El preu d'inscripció serà de 4 euros per als socis del Club BTT Llagostera, i de 5 euros per els no associats.
Els menors de 14 anys han de venir amb un tutor que els autoritzi a realitzar la inscripció.