Sortida nocturna fins a Cassà pel carrilet

Avui tenia remordiments per no haver sortit en bici!!

He estat tota la tarda amb la família per Platja d'Aro, mirant botigues, els guiris com a gambes... i només feia que donar-li voltes i voltes, buscant una escusa per agafar la bici... voilà.!!! havia de probar el frontal, ja que si en una etapa del Camí es fa de nit, no sabre si és o no suficient.

Així que després de sopar, me poso el coulote i una samarreta ben llempant que tinc, agafo el camelbak i el casco, i conecto el frontal.

La ruta que faré serà sencilleta i per rodar i agafar fons. Així que decideixo anar pel carrilet cap a Girona fins que faci 30 minuts, en aquest moment recularé.

Així que enfilo cap Girona. Dins del poble no aprecies res, però és suficient per que et veigin; un cop agafo el carrilet, la situació comença a canviar, no és com anar amb cotxe, o si, però per camins... la visibilitat és reduida, però suficient per veure per on vas... m'agradaria una mica més de profunditat, però això ho deixarem per altre tipus de llum més pesada... al camí importa molt el pes i amb el frontal faré prou.

Vaig pel carrilet a una bona velocitat... 25 km/h i a unes 135 ppm... Així seria capaç d'arribar a la fi del Mon, penso... la sensació de velocitat s'acentua, i a més veus com tots els mosquits van cap a la llum... de tant en tant un espant... que és aquella llum? Són els gats!!!

En alguns camps estan regan amb l'aspersor... aprofito per refrescar-me.

Arribo a Cassà... la sensació és diferent, entrar al poble amb el carrilet enllumenat... interesant!!

L'esglesia de Cassà

El carrilet a Cassà

Reculo cap a casa, ja han passat els primers 30 minuts; la veritat que les cames estan com noves, i aprofito per probar d'anar una mica més forçat... la rampa per sobre la variant la noto, però només he de fer una mica més de força... baixo a tota llet... el marcador ha arribat a 51 km/h... i de nit!!! Aprofito la inercia i continuo una bona estona rodant entre 30-35 km/h... les cames fan mal, però aguanto...

Me passo el gir de 90 graus que hi ha... no me preocupa... me l'he arribat a passar moltes vegades de dia... segueixo... baixo una mica la velocitat... tampoc tinc intenció de petar!!!

Arribo a Llagostera... al final 18 quilometres i pico, i la conciencia tranquila.

Llagostera