Començant l'any

 
Després de la Rapha Festive 500, no volia saber res de la bici de carretera. Així que seguia entrenant corrent o sortint amb la bici de btt.

He fet quatre sortides corrent.

Dimecres 2 de gener, matinant molt, sortida rodadora d'una hora aproximadament.

Dissabte 4 de gener, sortida de muntanya amb una bona colla, amb la intenció d'ensenyar els corriols que coneixem per la zona de Ridaura. Una hora i vint, amb desnivell mig, que es notava a les cames.




Dimarts 7 de gener, de nou amb la rutina als matins, sortida rodadora amb apretadetes incloses. Ja podem donar-li una mica d'alegria al cor.

Dijous 8. El fred, juntament amb el encostipat que porto des de fa dies, fa que me quedi al llit, i posposi la sortida a la nit... i a la nit, la gran petada... quan portava 4 quilòmetres, una sensació estranya, me fa parar... estic apajarat total!!! 

I amb la btt he fet un parell de sortides d'aquelles divertides:

Divendres 3 de gener, amb en Duran, vam fer uns quants puja i baixa per Ridaura, fins que la cadena d'ell va dir prou... llavors ens vam dedicar a seguir pujant i baixant, però controlant les forces... més de dues hores i mitja.



Diumenge 5 de gener, vam sortir amb en Quim, en Dani, i en Toni per la zona del Puig d'Arques i mirar de recordar els corriols que coneixem d'aquella zona...

Per cert, vàrem trobar a en Pipo i en Xavi Conchillo, i entre altres temes vàrem comentar la "tancada de l'STRAVA".... ja, ja, ja!!! Aprofito per comentar, que va ser una innocentada!!!! ja, ja, ja!!!




La resta dels dies, rodillo. Be, sessions indor amb la bici d'spining... ja començo a despertar el cor amb apretadetes de cinc minuts al 85%, i sues!!!!