Fangoteràpia


La previsió de dissabte era fer una sortida suau amb la mainada a les 17h i a les 20h, sortida nocturna amb els grans.

La pluja ha fet anular la primera. Es van presentar dos famílies i vam esperar una horeta, però amb el que va caure no podíem sortir.

Vam tornar a casa, i pendents del temps, vam esperar a l'hora de la nocturna. Plovia, de vegades amb intensitat, però als volts de l'hora va deixar de fer-ho... el telèfon es tornà boig, trucades per aquí, trucades per allà. Al final vam decidir sortir.



8 sonats desafiem la pluja i ens disposem a fer la ruta nocturna. Enfilem cap a Ridaura... esta xop, xop i costa molt avançar... a la baixada, tot i la perillositat del terreny, ningú afluixa... uf!!





Comencen els problemes mecànics... alguna cadena fa la guitza, i comença a ploure de nou.

Enfilem cap al Puig dels Lladres, la pujada durísima, conto que de cada pedalada aprofitàvem la meitat... patinades constants, ensorrades al fang. Cada vegada la pluja era més intensa.

Reagrupament a dalt, i toca encendre els llums. Enfilem cap al "pi gros" i després cap al Puig de l'Àldric. Com ha costat pujar!!!

Baixada novament cap al "pi gros", ca la Loreto, i descens pel camí del Surolí... divertidísim amb tant de fang.

La tornada pel carril bici, xops, rebentats, afamats...

Al arribar a casa, anàlisis de danys... la bici be. La roba... de quin color era? Fang, fang i més fang. Faig servir el garatge com a improvisat vestidor, per no liar-la... dutxa rapidísimia i sopar amb la colla per celebrar-ho

Brutal!!!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Ostres nosaltres vam anar a les 4 hores de resistència de Torroella i no vegis, més fangoteràpia com dius. Mare meva!

Núria ha dit...

No hi ha res que us aturi eh.
Aquestes sortides son terapias de grup molt peró que molt positivas.
Bona setmana!!