Prospecció Marxa per parelles de Llagostera



Distància total: 22,03 km
Desnivell de pujada acumulat: 604 m
Pendent màxima: 18,0%
Índex IBP: 57

Ahir va haver reunió amb els del Club BTT Llagostera per tal d'ultimar els últims punts organitzatius de la II Marxa per Parelles que és celebrarà al desembre (que no falti ningú!!!)

El recorregut, donat que la primera part és relativament poc tècnic, pot enganyar i portar a gent poc preparada a fer el recorregut llarg, cosa que preocupa a la organització donat que la segona part (la volta llarga), es realment molt més tècnica, i pot fer que algú pugui arribar a meta en unes condicions realment dures per ell.

Vaig proposar fer la part que me queda de la volta llarga, per tal de equiparar-me a una persona relativament poc preparada i verificar el temps que fèiem, per tal de limitar l'accés a la volta llarga.

Així que amb en MAD, sortim aquest matí GPS en ma i cap a fer la cursa... a ell també li servirà per valorar si la fa amb l'Arnau o no.

La primera sorpresa del dia és la temperatura... després d'una setmana realment freda, surto de casa abrigat i amb una calor poc apropiada per aquestes dates... el dia està tapadot, així que per si de cas no torno a canviar-me.

Iniciem el recorregut xerrant com sempre... i enfilem pel pla de Sant Llorenç cap a Banya Croua, no sense haver tingut algun problema d'orientació abans però resolt amb una "avanzadilla".






Creuant un punt molt tècnic... en tres temps: 1 ficar la bici al forat, 2 saltar, 3 recollir la bici del forat

En aquesta zona comença la part més maca de la ruta, per corriols amb una vegetació exuberant, i amb un grau d'humitat ideal... el portar tanta roba d'abric, m'està passant factura i començo a suar de valent!!!


Borejant el riu

Tornem a baixar cap el riu i pujar en vàries ocasions, passant per uns paratges molt i molt recomanables, passem aprop de l'abocador comarcal, i baixem fins a Can Moner, per tornar a pujar cap a Can Tallades, i tornar a baixar cap a Can Nadal, i pujar cap a Can Gros.... un trencacames guapo, guapo!!!


Creuant el riu

Al final han sortit 22 quilometres, que hem celebrat amb un bocata a Can Cassoles.


5 comentaris:

MAD ha dit...

Hola Jordi,

la verdad es que quedo más guapo cuando salgo pedaleando en las fotos que cuando salgo andando.
La salida del sábado me gustó mucho y creo que, definitivamente, el Arnau y yo haremos la Larga en la Cursa per Parelles de Diciembre. El control de paso es a las 12 y, seguro que, antes de las 11.30 ya habremos pasado. a ver como tenemos el cuerpo, pero la verdad, es que la segunda parte es más chula que la primera.
A ver como llega el Arnau y, sobretodo, cómo llego yo. Pero la verdad es que la segunda parte es la mejor.

Por lo demás, a ver si apretamos un poco más el próximo sábado que llevamos unos cuantos que, como tienes que regular para salir con el club el domingo, nos pegamos unas rutas un poco cortas(dónde quedaron aquellas rutas de 40 o 50 km?)(a salidas más largas, más tiempo de comentar)

Bueno, prepara algo guapo para el sábado

Jordi Marina ha dit...

Estoy trabajando en la próxima salida... será por las Gavarres... te iré informando.

El domingo pasaré de salir con el Club... eso quiere decir que intentaré volver a las rutas de medio kilometraje!!!

Jordi Marina ha dit...

La tengo... para que te hagas una idea:

Longitud = 48 km
Desnivel positivo = 1111 m
IBP = 88

Que te parece?

Tendremos que madrugar!!!

MAD ha dit...

Por mi vale,

hará buen tiempo y podremos salir a las 8.
Recuerda que hay que hacer lo del circuito de la cursa de st esteve.

Nos hablamos,

PD: de momento, paso de las nocturnas

Jordi Marina ha dit...

Mira que no apuntarte a las nocturnas!!!

Podemos hacer lo de la cursa el domingo con la Xènia... si no venís muy tarde.

Nos vemos el sábado... trae bocata!!!


Dew