Asfalt, solet i donut de xocolata


Modalitat: Carretera
Distància total: 75 km

* No hi ha més dades ja que el GPS s'ha quedat sense bateria


En Miguel no pot sortir avui, així que la previsió era fer la "marmota" fins que me fessin mal els ossos d'estar a llit... però, no... el rellotge biològic sona a les 8h... tinc pixera... me desperto i com sempre miro per la finestra a veure com pinta el temps... promet!!!

Intento dormir una mica més, però és impossible... el meu cap està maquinant una sortida i aprofitar el dia solejat que farà... a les 8:30 m'aixeco... esmorzo una mica i me vesteixo per la feina... agafo la bici de carretera i me pregunto cap a on vaig...

En principi enfilo cap a Romanyà, la pujada a bon ritme, amb molta humitat al terra, però acostumant-me a la posició de la bici... quan arribo a Romanyà, enfilo cap a Santa Cristina, a la baixada penso que m'he creuat amb la simpàtica betetera dels corriols de Sant Feliu de dissabte passat... en saludem.... i ja per la carretera vella cap a Platja d'Aro... vaig a veure la botiga d'Esteve... per curiositat... hi ha poc ambient... encara no han ni obert les botigues... enfilo cap a S'Agaro on aprofito per gaudir d'uns segons de relax.... com m'agrada aquest lloc!!!


Al passeig marítim de S'Agaro

Ja per la carretera que voreja la costa cap a Sant Feliu... passo per la Corxera per veure si trobo al meu company de fatigues, però penso que me liaré i no acabaré la ruta que tinc pensada... reculo i cap a Tossa...

La carretera de Tossa a Sant Feliu, és una veritable trenca-cames, però les magnífiques vistes fan que t'oblidis del mal que fan, i de les paelles que portes sota el cul... renoi quins plats porta la GT!!!

Arribo a Tossa, pel camí m'he creuat amb un estranger amb una peazo de bici, que saludo i no me respon... de seguit recula i es pica amb mi... ha sigut com si un gegant volgués agafar un ratolí... m'ha tret les enganxines de la bici d'una manera, que feia temps que no ho feien... tot deprimit, decideixo parar a una cafeteria a l'entrada de Tossa i prendre un antidepressiu: un donut de xocolata i un cafè amb llet!!!


Antidepressiu!!!


Després cap a casa... el coll de Terra Negra se m'ha fet llarguet... i és que ja portava uns quants quilometres a les esquenes... per sort, el solet ha acompanyat, i la temperatura era molt agradable... de cop veig que en sentit contrari venen tres ciclistes totalment "acoplats" a una velocitat vertiginosa, són els del Lotto... ahir els vaig veure per la zona de Coll de Revell... jo totalment "atrancat" segueixo pujant el port... uns minuts més tard... la resta de l'equip... me saluden efusivament... i és que ja deuen veure el final de la seva etapa... ahir, per aquelles pujades les cares eren diferents!!!

La baixada a plat gros, a 60 km/h... de seguit estic a Llagostera... a l'entrada veig al meu germà... m'està buscant per deixar la bici a casa meu per tenir-la a punt per la sortida de demà amb els nens... m'acompanya fins a casa i xarrem una estona.... quedem a la nit per sopar!!!

Un bon tute!!!

2 comentaris:

RB ha dit...

No se com has resistit, jo m'hauria donat la volta amb els del Lotto...........
Salutacions

Arreplegatsbtt ha dit...

Si, per patir encara més... tu no saps com van aquests!!!

Per cert, també vaig veure per la vora de Sant Julià de Vilatorta a dos del Rabobank o com s'escrigui!!!

Quina enveja... aquests entrenant i jo currant!!!

Una abraçada!!!