32 (S)Miles per Hour

  
El BTT, a més de saludable, és una activitat divertida que ens fa més feliços dia a dia.


Sortir amb els amics, gaudir del paisatge, somriure d'alegria, i, acabar la ruta amb una bona birra són coses que podré tornar a fer!!! Això he pensat quan he vist aquest vídeo, i no he pogut deixar de compartir-lo amb vosaltres.

Ja he acabat una primera part de la meva nova etapa formativa. Entre divendres i dissabte, vaig fer una marató d'exàmens. Tres estones de tensió, que me van portar a èpoques passades. Inclús me vaig quedar sense calculadora com quan feia l'examen d'una de les assignatures més importants quan era jove...

Ara ja només queda el projecte de fi de carrera... sense presa, però sense calma, podré compaginar-ho amb la meva passió, la bici!!!

Espero que cada dilluns, quan obriu el bloc, trobeu una nova aventura que he viscut amb els meus amics i la meva bici.

Ara toca sortir de l'abisme en que està el meu estat de forma... me veureu pel gimnàs intentant perdre una mica de pes, baixar les pulsacions que ara pujen només de pujar unes escales... rodant per la carretera a ritme de tortuga acumulat quilometres, i quilometres... amb el club, el primer de la cua intentant no perdre'ls... i com no, a la nit amb la colla "d'aus nocturnes", que cada vegada ens ho passem millor.

Diuen, que quan no pots fer alguna cosa, es quan t'adones d'el que t'agrada... btt, btt, btt!!!