Nocturna obligatoria

    
  
Hi ha setmanes que la sortida nocturna és obligatòria... aquesta setmana ha sigut molt dura, laboralment parlant, i s’ha de sortir si, o si!!!

Per diferents motius, dels cinc integrants habituals, només van poder fer la sortida “oficial” dos... la resta ens reenganxaríem a la “no oficial” dijous...

Al final només en Dani i jo hem pogut sortir avui... la veritat que ha sigut brutal... hem fet bona part del recorregut de l’Open BMW a Llagostera... el corriol de pujada a la zona de la Ruira és impressionant de nit... en qualsevol moment esperes la sortida d’un senglar... el ritme no pot ser molt alt, ja que no podem parar de xerrar per por a que surti una bestiola... tot i així ha estat brutal!!!

Baixar encara és més divertit, tot i que hem improvisat una mica per evitar les baixades tant i tant tècniques que només ens farien perdre temps!!!

El corriol de Font Bona a Can Crispins era interminable... noves sensacions!!!

El temps és el de menys, però ha sigut boníssim, tenint en conte la nocturnitat i traïció de la sortida.  Tot i això han caigut 25 km i 619 m de desnivell!!!

Ara piles carregades per afrontar el que queda de setmana... flow!!!