Cap de setmana de pluja

 
Aquest cap de setmana el temps, no ha deixat fer gaire cosa...

Inicialment el pla era dissabte fer alguna cosa amb la bici de carretera, diumenge anar a Rocacorba amb la Sandra, i dilluns fer el recorregut del Open TACTIC que es va fer al febrer a Llagostera.

Veient la previsió del temps, lo de la bici de carretera ho vaig deixar per un altre dia, volia fer una tirada llarga i no era plan fer-la sota l'aigua.

La vaig canviar per una sortida corrent, divendres amb en Dani. Des que vam fer la marató dels Monegros ens hem proposat sortir a córrer un o dos dies per setmana. Divendres passat vam fer un circuit per tots els corriols que conec al Bosc de la Torre, i la zona de Ca l'Ocell. Aquest divendres vam fer el mateix recorregut en 6 minuts menys. Això motiva.

Durant la setmana, el pla de pujar a Rocacorba, es va anar transformant pel de fer la Marxa de Cornellà de Terri. Seria una bona proba de foc per la Sandra.

La nit de dissabte a diumenge va començar a ploure, una d'aquelles tempestes de primavera que deixen anar un bon volum d'aigua, i que deixen impracticable qualsevol circuit, i més a Cornellà, amb aquelles argiles que hi ha. Tot i això teníem ganes de fer la Marxa, però el plugim constant a l'hora de sortir, sumat al cel amenaçador va fer que anulesim els plans. Que t'enganxi la pluja al ben mig d'una ruta mira, però sortir plovent és un altre cosa...

I avui, tenia festa a la feina, així que, amb la Sandra vam decidir fer el recorregut de l'Open BMW a Llagostera. No vull treure-li protagonisme a la seva sortida, així que ja llegireu la seva crònica al seu bloc, que de ben segur serà més bona que la meva. Només vull felicitar-la des d'aquest modest bloc, per tota la il·lusió, i força que li està fotent a això de la bici!!!

En plena acció, anem a pel corriol de pujada.

Comencem a tenir una bona tècnica.
Les vistes, com sempre, magnífiques.
D'altra banda, en Pere, de Radikalbikes Llagostera, me va demanar que probes un nou material. Es tracta d'un nou "boteller" que ha sortit al mercat. El suport, disposa d'un imàn de gran potència,  que atrau a l'ampolla. Aquesta queda fixada al suport pel la força magnètica. L'avantatge d'això és que facilita la maniobra d'agafar i deixar l'ampolla, i és ideal per a bicis, on l'espai per treure-la és reduït.

Suport amb l'imàn. Es fixe al quadre amb els cargols estàndards.


La proba dinàmica ha anat molt be, carregada d'aigua a tope, ha aguantat be a les baixades pedregoses de la zona de la Ruira, tot i que s'haurà de fer un assaig molt més exigent.

L'estètica és bona, i pels que necessiteu més volum, també n'hi ha.

En quant al bidó, sembla de qualitat, i l'aigua no tenia gust a plàstic com passa amb uns altres. I la vàlvula és del tipus biveró, que no surt l'aigua si no xucles.

No hi ha tap. Això facilita el beure aigua.

De moment, la veig com un bon invent per la bici de carretera, i per gent amb movilitat sobre la bici, una mica justeta. En quant a BTT s'ha de provar encara més!!!!

Seguiré informant.