32 (S)Miles per Hour

  
El BTT, a més de saludable, és una activitat divertida que ens fa més feliços dia a dia.


Sortir amb els amics, gaudir del paisatge, somriure d'alegria, i, acabar la ruta amb una bona birra són coses que podré tornar a fer!!! Això he pensat quan he vist aquest vídeo, i no he pogut deixar de compartir-lo amb vosaltres.

Ja he acabat una primera part de la meva nova etapa formativa. Entre divendres i dissabte, vaig fer una marató d'exàmens. Tres estones de tensió, que me van portar a èpoques passades. Inclús me vaig quedar sense calculadora com quan feia l'examen d'una de les assignatures més importants quan era jove...

Ara ja només queda el projecte de fi de carrera... sense presa, però sense calma, podré compaginar-ho amb la meva passió, la bici!!!

Espero que cada dilluns, quan obriu el bloc, trobeu una nova aventura que he viscut amb els meus amics i la meva bici.

Ara toca sortir de l'abisme en que està el meu estat de forma... me veureu pel gimnàs intentant perdre una mica de pes, baixar les pulsacions que ara pujen només de pujar unes escales... rodant per la carretera a ritme de tortuga acumulat quilometres, i quilometres... amb el club, el primer de la cua intentant no perdre'ls... i com no, a la nit amb la colla "d'aus nocturnes", que cada vegada ens ho passem millor.

Diuen, que quan no pots fer alguna cosa, es quan t'adones d'el que t'agrada... btt, btt, btt!!!

Step by step


Després del greu accident que va patir gravant un dels seus vídeos, Chris Akringg torna a rodar!!!


Aquest proper cap de setmana m'examino i només me quedarà el projecte fi de carrera que podré anar compaginant amb les sortides amb bici... llavors jo també diré: "Step by Step"

Treking pels Carcaixells


No només de bici viu l'home...

Avui hem fet una mica el cabra pels Carcaixells de Solius.

Un dels principals trets característics del massís de l'Ardenya són els doms granítics que s'alcen imponents enmig del bosc. En aquest itinerari hem passat per un pont penjant, hem grimpat per castells rocallosos i hem gaudit d'unes vistes esplèndides des del cim del Puig Montclar. Es tracta d'una excursió inoblidable que segur que repetirem.

Al final han sortit uns 5 quilometres i mig i 500 metres de desnivell positiu, i negatiu, que baixant per aquelles pendents es noten!!! 


L'itinerari

Tot esmorzant a dalt del Montclar (417 m)



.... no sabia que era impossible!!!!