Estirant les cames


Modalitat: Btt
Distància total: uns 40 km
Desnivell de pujada acumulat: uns 750 m

* No hi ha més dades ja que no portava el GPS


Ahir, parlant amb en Miquel, vam decidir fer una sortida prèvia a la de demà, que serà el plat gros de la setmana... la idea era anar a Sant Feliu per veure la seva filla a la Piscina, i tornar tranquil·lament xerrant pel carrilet... ell proposa anar a Romanyà pel Pla de Panedes com dissabte passat, i baixar pel carrilet.... jo vull mes txitxa i li proposo fer "La Trencada"... no ho he de dir dos vegades... s'anima.... quedem a les 8:30h

Avui la temperatura no és tant freda com dies enrere, però hi ha molta humitat i la sensació és que fa molt fred... abrigats a tope, i avui, totalment conjuntats de vermell i negre, enfilem cap a Ridaura... en Miquel baixa primer, jo amb el "Ferro" no el puc seguir, ja que en un parell d'ocasions he sortit escupit dels pedals de plataforma que porto en aquesta bici... a més, els frens mecànics que porto no són els Ultimate de la Stumpjumper....

Un cop a Can Nadal, comencem a pujar... han eixamplat el camí, i el que abans era una ruta tècnica i divertida, ara és sosa i avorrida... inclús la pujada impossible que hi ha un cop creuat el riu, ara és de plat mitjà i pujar tranquil·lament....

Comencen les rampes més fortes i el plat petit no entra... tiro de mitjà fins que no puc més (me posarè fort de collons amb aquesta bici)... paro i poso el molinet a ma.... començo a pujar, i de cop.... un soroll brutal ve per la dreta trencant les bardies... sento uns cops a terra, com un cavall... i surt, a pocs metres de mi, una mena de gos negre, molt gros... no!!! és un senglar... s'hi fot a tota velocitat novament al bosc un cop ha creuat el camí, i començo a respirar... quina acollonimenta!!!!

Quan arribo a dalt, en Miquel s'està treien roba, i li explico la batalleta... li hagués agradat veure'l... jo m'he acollonit!!!

Seguim, i de cop, en Miquel diu que ha punxat... parem i reparem la punxada... feia temps que no punxava el tiu!!!



Un cop reparada la punxada, comencem les tres pujades dures que queden... jo he de posar novament el molinet a ma... he de fer alguna cosa aquesta tarda!!! Arribem a La Trencada... i fem una paradeta de rigor per gaudir del paisatge, avui el mar esta super calmat i ens obsequia amb una imatge nova per nosaltres... només per això val la pena pujar fins aquí!!!

Enfilem ràpid cap a Sant Feliu per intentar recuperar el temps perdut a la reparació de la punxada, baixem per una pista ràpida i que ens porta fins a la Casa Nova, i ja per asfalt fins al nucli urbà... la baixada trepidant!!!

Arribem al poliesportiu i mentre saludem als coneguts fem un entrepà i un cafè amb llet... intentem engrescar a alguns dels pares per sortir un dia d'aquests, però volen preparar-se una mica... ni que fossim "professionals"!!!

Després d'una estona xerrant, retornem, no sense perdre'ns una passejada pel passeig marítim de Sant Feliu... baixem pels corriols i ens creuem amb una simpàtica i maca betetera que ens cedeix el pas... gràcies!!! Seguim pel golf i ja a Santa Cristina anem en busca del carrilet... tornem a bon ritme, inclús en Miquel en algun moment me demana baixar el ritme... arribem a Llagostera a bona hora i amb un dia magnific que ens ha acompanyat!!!

La incògnita és si demà aguantarem el ritme dels del Club a la pujada als Metges després de la sortida d'avui...

I per finalitzar, i amb el vostre permís, demanar als Srs de Specialized Espanya, que li fotin canya al meu amortidor... que necessito la meva Stumpjumper!!!!

2 comentaris:

MAD ha dit...

Suposo que volies dir "conjuntats" i no "congutats". Per lo demès, nomes dir que ja sembla que anem de sobrats. Ara resulta que fotem 40 km amb 700 metres de desnivell i li diem"estirar les cames". Aviat fer 1200 metres de desnivell li direm"suau pujadeta".
SOM LA POLL.....!!!!!!

Tinc ganes de veure els efectes primaris de la sortida d' avui a la sortida de demà.
Serem capaços d' aguantar el ritme o no ens aguantarem els pets?

Demà la resposta en aquest mateix espai.

Per cert, he trobat a faltar fotos avui(ese reportero gráfico, que está aflojando!!)

Arreplegatsbtt ha dit...

El corrector m'ha fet una mala passada... volia dir conjuntats!!!

La veritat, jo no m'he cansat com altres vegades... i, després del que han fet al camí ha quedat molt suau... això si, les pujadetes són igual de dures...

Demà veurem quina petada fotem!!!