Parte mèdic II - En la UVI



Be, ara mateix surto de la botiga del Dr. Oscar i millor que no hagués anat!!!!

Sembla ser que els senyors d'Spezialized són els únics que poden tocar el meu amortidor, i per tant, s'ha de desmuntar, i portar-lis-hi, això si, a un mòdic preu.... segur!!!

A més no se quan trigaran!!! Esperem que poc.

De moment, tocarà treure a passejar a la Hardrock, i que entri una mica en contacte amb el fang que ens acompanya últimament!!! (Que deixi de ploure d'una punyetera vegada!!!!

Servirà per motivar al Miquel ja que el meu rendiment, evidentment, es veurà mermat donat l'increment de pes (de la bici) i la baixada de qualitat de la muntura, i per tant es pensarà que està millorant!!! je, je però no sap que amb aquestes sortides amb el "Ferro", que així anomeno carinyosament, el que millorarà soc jo!!!!

6 comentaris:

Mirafiori ha dit...

Si no tinc mal entes, els amortidors ressistents "d'spe" són una ssignatura pendent... No has pensat en mirar-te un fox ?? Rp3 crec que és aquest model el més utilitzat.

MAD ha dit...

Este sábado ni me vas a ver!!!!
(llevo toda la semana haciendo spinning d'amagatotis)
Por cierto, mi hermano me ha dicho que viene si hacemos la salida light que tenemos prevista.

RAUL, APUNTATE que es light de verdad

Mañana a las 8.30 en mi casa.

Mirafiori ha dit...

No puc company!!! i aquesta vegada per forçes majors!!! ains...

Arreplegatsbtt ha dit...

L'amortidor és un FOX, el que passa que els mols cabritos tenen l'exclusivitat dels recanvis i ningú més els pot tocar... així te cobren el que volen.... un RP23 val un pasta gansa!!! a més perderia el sistema BRAIN, que és el que m'agrada d'aquesta bici... que pujant és una rígida y baixant, una doble, quan no se ti queda com una choper!!! juas, juas...

Mirafiori ha dit...

Aquest deia jo l'rp23!!! Pel que comentes ells (fox) li diuen "propedal", no contamina al pedalar, queda rigida i només actua quan el cop prové del terra. Pero com sempre són forçes bitllets... Espero que no et clavin gaire però pots estar segur que fins que te'l tornin reparat pasara un temps. Pregunta si el dr. Oscar tealgun de substitució pels clients vip!

Arreplegatsbtt ha dit...

Mirafiori: De moment sortiré amb la Hardrock... que és una cosa així com una biga d'acer d'aquestes de les obres amb un parell de rodes de carro i un canvi de marxes d'aquells que va quan vol... però no es tenca ni fent les burrades més grans que te puguis imaginar...