Trinxada de suspensions


Modalitat: Btt
Distància total: 36,74 km
Desnivell de pujada acumulat: 814 m
Pendent màxima: 17%
Índex IBP: 56


La setmana passada amb en Miquel havíem programat anar a Tossa... jo, entre setmana havia preparat un super track, d'aquests que passen per camins inexistents, i amb pendents impossibles de baixar i pujar... és broma!!!

Per motius de temps, deixem apartat per uns dies el track, i hem decidit de fer una sortida rapideta per poder afrontar els compromisos que li han sorgit al Miquel... hem anat als Metges a fer un BIKE&BREAKFAST!!!

Sortim d'hora, a les 8:30h i fa fresqueta.... enfilem cap a la Cabra Penjada tot xerrant i arreglant el Mon.... avui estem molt xerraires, i es nota a l'hora de respirar!!!

El camí es fa molt dur, i és que les pluges dels últims dies, acompanyat del desglaç, fa que hi hagi un xepi xape important....

Arribem al Coll del Matxo Mort, després d'haver-nos creuat amb molt beteteros a la muntanya... seguim pujant, i arribem a Can Sitges i enfilem a tota velocitat fins a San Cebria de Lledó (Els Metges), passant pel Cementiri dels Jueus i Can Cabruja...

A Els Metges, trobem a molta gent esmorzant, hem d'esperar uns segons ja que no hi ha taula, i a més ha arribat una colla de 12 beteteros... de cop s'aixequen una parella i allà que anem!!!

Botifarra amb pa amb tomàquet i una bona xarrera.


Després del tallat tornem cap a casa...


Poca visibilitat cap a les Medes



El primer que trobem, una pujada no molt dura, però que amb la panxa plena i tota la sang a l'estomac fa que les cames comencin a demanar reg sanguini... jo crec que algú es quedarà en aquesta pujada... arribem a dalt abusant de cadència, i ja cap a baix, amb alguna pujada intermitja...

El problema... la baixada... al Coll del Matxo Mort trobem dos beteteros que van pel nostre camí... baixem seguint-los a molt bon ritme... en un pas de riera CROC!!!! La suspensió arriba fins al fons... la posició es estranya.... miro l'amortidor, i enfonsat!!! Merda, merda, merda!!!

No torna, alguna cosa m'he carregat!!!

Així que com podem, tornem cap a casa, el pedalier ara esta molt baix i a qualsevol sortint toco a terra...



Arribo al taller i intento inflar l'amortidor... entra pressió, però no aguanta el pes... jo crec que m'he carregat alguna cosa. Vaig a rentar la bici i torno al taller.... 3 sortides, 3 trinxades (Fitor, canvi - La neu, radi - Els Metges, amortidor....)

Demà la sortida amb el Club no podrà ser!!!

5 comentaris:

Mirafiori ha dit...

L'amortidor del darrera? segurament hagi arribat al final de la seva vida... més amb la guerra que li esteu donant a la bici.

Veus això no em pasa a mi... la meva rígida de indoor... vamos l'estàtica del gimnàs no té aquestos problemes.

Que no sigui res greu!

MAD ha dit...

Esclar,

si ja ho deia el meu avi, el cotxe que menys s'espatlla és el SEAT Panda. Què vols que se li espatlli si no te cap detall?

Aquestes bicis modernes que tenen de tot:suspensió intel.ligent,frens de disc hidraulics,forquilla,....Algun dia se li ha de trencar quelcom.

Ara arregla-la i dissabte que be, santornemi.(dissabte, perque diumenge no puc, tinc trobada d'escoles de bàsquet a Tordera i no m'enrecordava)

Arreplegatsbtt ha dit...

Cony, però es que porto una avaria grosa per sortida!!!

Començo a estar fins els coll...s!!!!

A sobre, m'he de quedar sense sortir quan vull.

Per cer Raül, que tal el gimnàs??

Mirafiori ha dit...

Vaig fent i sincerament les sensacion d'ofegar-me han desaparescut. Per tant crec que ja podria tornar a fer btt, ah!!

No se qui de vosaltres em podria explicar que s'ha de fer o a on anar per fer-se la llicencia (dominguero professional) amb el club btt llagostera.

Dilluns ens veurem amb en Mad a veure si penso i li pregunto!

Arreplegatsbtt ha dit...

M'alegro que les coses vagin millor!!!

En quant a lo de la llicència crec que estan mirant opcions:

1. Llicencia de muntanya apte per anar en BTT per la muntanya i a peu.

2. Llicencia cicloturista, cobreix també la carretera.

Si vols envia un correu al Club i segurament t'informaran.