Inspeccionant el circuit OPEN TACTIC SFG


Avui tenia ganes d'anar amb l'Arnau en bici. L'ultima sortida que vaig fer amb ell va ser per Nadal i ja va demostrar que està uns punts per sobre nostre.

Últimament ha demostrat una gran progressió que s'està reflectint als resultats a les diferents competicions a les que va.

Avui, que no tenia altres competicions, hem anat a inspeccionat el circuit de la cursa de demà a Sant Feliu de Guíxols... un circuit ràpid, molt corrioler, però no excessivament tècnic.

Com sempre que anem a inspeccionar un circuit abans de la cursa, ha costat seguir el recorregut. Tot i estar marcat, l'organització ha sigut sabotejada, trobant-nos en una cruïlla sense saber per on ficar-nos per haver canviat les cintes que marquen el recorregut.

L'anècdota del dia la hem protagonitzat uns 10 ciclistes a la cruïlla esmentada, elucubrant per on anar, segons la situació de les cintes...

Al final hem trobat el recorregut correcte, o això creiem, no trobant cap lloc excessivament tècnic ni amb dificultat excessiva. Això si, el terreny està molt i molt sec, cosa que ha provocat que en una baixada pronunciada, amb un xargai al mig l'Arnau caigués.

Com sempre, caure està permès, però aixecar-se és obligatori, així que a recular toca...


A recular per veure quina és la traçada bona


Ara si!!!

La tornada pel carril amb els corresponents piques per tal de fer una mica de gana i anar a la nostra fleca preferida, que la tenim una mica oblidada.

Jornada tranquil·la amb només 35 quilometres, tot i que els corriols aquests m'han fet suar en algun moment...

1 comentari:

Albert ha dit...

sisplau, no diguis "amb només 35 kilómetres" quan alguns hem fet 18 i creiem haver fet esport!!!
Gràcies per cuidarme el nano!!!!!!
Força Barça!