Bosc de canyes de Bambú, amb el Club

   
Quan vam fer la prospecció de la ruta al juliol, vam tenim molt clar tots, que s'havia de incloure dintre de les sortides del Club.

Avui ha tocat estrenar el calendari de sortides (pels grans) amb aquest recorregut. L'expectació era màxima, i 14 beteteros inicialment, i 16 finalment, hem estat rodant per la zona de Romanyà i Calonge, descobrint nous indrets.

Moment de la sortida. Feia fred

El recorregut ha sigut accidentat, dels que més recordo. Segur que molt te a veure la quantitat de gent que hi érem. 

A la primera baixada ràpida, noto una derrapada i veig alguna cosa que me vol avançar. Després un cloc metàl·lic. Me giro, i en Dani petit és a terra. Paro i miro d'ajudar-lo, però s'aixeca pel seu propi peu. No ha sigut res.

Ens fiquem per un corriol, on anem planejant, esquivant arbres... entretingut. Al final i al reagrupar-nos, fem la foto de grup. 

Foto de reagrupament a la sortida del corriol

Seguim per Ridaura, i pugem per una de les "infinites" pujades que hi ha del carril bici cap al Pla de Panedes. L'anomenem el Surolí pels arbres que hi ha al recorregut. Passem per la zona on vaig fer el "Superman" al ficar-se una branca entre la els raid i la forquilla. M'ho miro amb deteniment.
Les branques que te fan volar (o trencar el canvi)
Nou reagrupament i cap a Romanyà...

Tots a la sortida del Surolí
En Marc i en Fernando s'han afegit a la zona de Ridaura, i han seguit amb nosaltres fins a Romanyà
Enfilant cap a l'Aldrich
Quin grup. Feia patxoca.


Reagrupaments.
Corriols
Pujades

Pugem pel GR. fins a la Roca Grossa d'en Cases. Avui el dia era fantàstic, i permetia gaudir d'unes vistes magnífiques.

La roca grossa d'en Cases. Un bloc de granit que aflora al talús de la muntanya.

Ens fem una foto de grup, que no ha sortit, i enfilem cap a Font Josepa. Al passar per un corriol, patim dos punxades. En Pep que l'ha segellat amb el líquid, i en Jesús que ha hagut de posar càmera.


Reparant la punxada a Font Josepa
Les ferides d'en Dani

Un cop les punxades s'han reparat, enfilem cap a la Zona de Calonge per anar a busca l'objectiu del dia. El bosc de les canyes de bambú.

Els supervivents.

29ou Power

Un cop assolit l'objectiu tornem cap a Romanyà. El camí és dur. Trobem arbres entrebesats, zones complicades, on s'ha de tirar de força bruta... i el pitjor... els tronquets que no deixen pedalar amb ritme...


Pujada llarga, i amb la dificultat afegida dels tronquets. per sort, s'ha fet camí.



Un cop a Romanyà, de nou, reagrupament. Fem balanç, i en Josep ha caigut. Recontem i sembla que falta gent. En Pep, en Tià i en Jesús triguen. En Pep ha tingut problemes amb la punxada d'abans i ha hagut de desmuntar el seu sistema Tubeles casolà i li ha costat una mica... 


El grup es desfà i quedem 6 dels 16 inicials. Enfilem per un corriol molt trencat al principi, però divertidíssim al final. El corriol va a petar al carril bici, i donat l'hora que és, decidim enfilar-lo cap a casa per tal d'arribar a una hora "prudent"

Al final més de 40 quilometres i 1.100 metres de desnivell, amb 2 caigudes, 2 punxades (podríem dir 3) i molt bon rotllo i companyerisme. Això s'ha de repetir!!!


Si voleu veure més fotos, avui el reporter oficial ha sigut en Pere i ha fotut una molt bona feina. Gràcies noi!!!!