Records i enveja sana




Per cert. Per que mai graven imatges pujant, i només les posen baixant?

Flow

Nova botiga de bicis a Llagostera

  
Quan me vaig comprar la btt de roda 29ou vaig dubtar molt. Havia provat una i vaig quedar encantat, però patia per si era el que necessitava, pels recanvis, etc.
Vaig trucar a en Pere, que és un gran defensor de les rodes grosses,  per mirar de resoldre els meus dubtes, i després d'una llarga conversa en la que me va convèncer de les bondats de les 29ou, li vaig dir, totalment en broma, que muntes una botiga de bicis.

L'altre dia, mentre manteníem una reunió per tal d'organitzar la IV Marxa per Parelles ens comunica la noticia. "Aviat hi haurà una nova botiga de bicis a Llagostera". La pregunta va ser immediata, i la resposta la desitjada. "La obro jo". Evidentment, la seva decisió no te res a veure amb la nostra conversa, però de ben segur, que la idea ja li rondava pel cap.

Un nou repte es planteja el company Pere. En aquest cas no és esportiu, be, una mica si, no?

Així que a partir del proper 2 de desembre tindrem una nova botiga de bicis a Llagostera, portada per gent que estima la bici, i que pateix sobre la bici. Èxit segur!!!

Per cert, la inauguren el 2 de desembre a les 20:30.

No et desitjo bona sort, ja que ho faré divendres en persona!!!

Run


Poc temps lliure tinc ara, i la que ha sortit perdent ha sigut la bici. Alguna sortida llampec, amb la de carretera, traient la llengua amb l'Eduard F. i poca cosa més.

Per contra, la falta de temps m'ha portat ha provar sortir a córrer. El primer dia va ser 1 quilometre. El mal de cames me va durar una setmana. Poder feia 22 anys que no corria.



Poc a poc he anat incrementant el ritme i la distància, amb un objectiu clar. La idea és arribar als 10 quilometres i mirar de participar a la Cursa de Sant Esteve que es celebra al meu poble.

Com fa ja uns dies, avui tocava plegar tard, amb la qual cosa me perdia la nocturna en btt, per tant, avui tocava mirar d'asolir l'objectiu.

Una trucada per disculpar-me per no poder arribar a l'hora, i sorgeix un nou company d'aventures. El meu escuder amb la bici, es converteix en el meu escuder corrent. Quasi 6 quilometres s'ha fotut per començar. Demà no s'aguantarà del mal de cames però l'he vist molt be.

Cuidadín que amb aquest cau un Marató!!!


Marxa per parelles 2011 - El vídeo promocional

  
Entre el mal temps, i la feina que tinc, poca cosa es pot fer. 

Ja fa dies que la gent del Club BTT Llagostera esta treballant amb el recorregut de la IV Marxa per parelles.

Aquest any ha quedat un recorregut espectacular, que si el temps ho permet, gaudireu d'allò més.

Aquí teniu un vídeo amb cinc centims del recorregut... Flow!!!!