70 km per les Gavarres

 
Avui amb el Club, hi havia programada una sortida de les que només es fan un cop cada molts anys.

La idea era anar als Àngels, baixar a Cruïlles, Fonteta, Fitor, Puig d'Arques i cap a cassa... uns 90 quilometres, i sobre els 2.000 metres de desnivell.

Que ha passat?


Dons que l'Emili ha sortit com un tiro, ha costat seguir el ritme que marcava. En un moment érem al Coll de Llumeneres, on per molt aprop, passava una marxa, que intueixo era la de Primavera de Cassà.







En menys de 2 hores ens plantàvem als Àngels, quan a l'alçada de Cal Xai, a pocs metres de la carretera de Santa Paiaia, a en Pep se li frena de cop la roda de darrera. Coixinets!!!


Intentem fer una reparació d'urgència, però és impossible. Fem servir el comodí de la trucada, i ve l'Oscar amb una altre roda per veure si podem continuar la ruta. Les mides dels discos eren incompatibles, així que en Pep ha d'abandonar.



Amb el temps que hem perdut, seguir amb la ruta, era un suïcidi, així que decidim improvisar.

De moment seguim fins als Àngels... quin ritme, ni hem parat a Montnegre.... en 2 hores de pedal ja hi som al Santuari... una barreta, i cap avall.

Decidim tornar fins als Metges, per després anar al Puig d'Arques. El recorregut és un trencacames dels durs, ara puja, ara baixa, ara puja, ara baixa... i l'Emili queda rostit.

Abans d'enfilar al Puig d'Arques, li preguntem com va... "Bueno", és la seva resposta... en Toni i jo ens mirem, i enfilem cap a casa...

Ho fem per un camí que vam descobrir no fa massa que surt a pocs metres del Matxo Mort... les baixades les hem gaudit com mai. Com hem baixat avui, eh Miki!?!?!?

I com sempre, el millor, l'avituallament final!!! Per cert... últimament, quan arribo de pedalar a saco, com avui, m'entra molta son!!!

1 comentari:

MIKI ha dit...

Tot i el canvi de ruta inicial la sortida ha estat molt be....sobretot las baixades.jejej.De totes maneras crec que hem de fotre mes canya perque hi ha gent que els hi agafa son,he????.