Satisfet!!!!

  
La bici dona moltes satisfaccions. Fins ara coneixia les que me donava suant i patint sobre ella. Avui he descobert que també me les pot donar sense haver de patir tant.

Avui he acompanyat a la Sandra a la seva primera Marxa/Cursa. Hem fet el recorregut curt de la Marxa de la Vall del Terri a Cornellà, ja que la idea era conèixer el mon de les curses i agafar experiència. M’he dedicat a bàsicament a anar per davant o per darrera d’ella, segons convenia... i el resultat ha sigut espectacular. El temps ha sigut força bo, invertint 1h 30 minuts en fer els 19,7 km del recorregut curt, que no era molt tècnic, però si,  molt entretingut i ideal per fer el primer test. I tot i no haver classificacions, de moment, quan passàvem per la línea d’arribada ens informaven de que era la primera fèmina , així que no us podeu imaginar l’orgullós i satisfet que marxava cap a casa.

Suposo que repetirem, suposo que hi haurà molta més competència femenina (aquí he contant unes 6 noies), suposo que el recorregut serà més dur, però estic totalment convençut, que ho donarà tot, que ens divertirem pedalant, que és el que ens agrada...

Felicitats Sandra!!!

En quant a la Marxa, no puc fer més que recomanar-la. El recorregut que vam fer, era suau i molt entretingut, ideal per gent que comença en això de la bici; ben marcat, amb molts de controls en encreuaments i zones conflictives. Els avituallaments correctes, i l'esmorzar final i el regal impressionant pel preu de la inscripció.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies a tu per entrenar-me!!! fins la pròxima!

MIKI ha dit...

No ens coneixem amb la sandra,pero imaginot la cara que has possat amb el bon resultat que a tingut a la marxa.Felicitats Sandra....

Joan X ha dit...

Jo fa temps que vaig deixar una mica de banda el fet de competir amb mi mateix i de tant en tant he sortit amb la meva parella en bici per a tirar una mica d'ella i, comparteixo la teva sensació. És molt gratificant veure com milloren i gaudim plegats. No cal anar a tope. És més, entrenant suau un també es posa molt fort.

Gerard ha dit...

Crec que fas molt bé de acompanyar-la, ja que les primeres marxes (curses) s'agraeix tenir algú al cantó que t'animi, o et freni, que et doni suport i t'aconselli. Així perds la por i disfrutes més.
Felicitats a tots dos.

Jordi Marina ha dit...

MIKI: De part de la Sandra: Gàcies!!!

JOAN X: Entrenant suau, dius!?!? Com no entreni fort, la Sandra me passarà la ma per la cara en dos dies!!!

GERARD: Gràcies noi!!! A veure on tornem a coincidir!?!? Desfrenada (jijijiji)!?!?!?