ABR

   
No se si esteu al cas de l'informe de la USADA. De tot el merder que hi ha al ciclisme professional, respecte al doping, on no se salva ningú.

 

Dons be, estic molt emprenyat!!! Molt emprenyat, ja que me sento enganyat per una colla de tramposos i mentiders, que no haurien de pujar a una bici mai més.

De moment, he trobat un vídeo promocional de la Andalusia Bike Race (ABR), per si algú es vol inscriure....  crec que els que hi van, pedalen nets (vull dir sense dopar-se, ja que crec que es dutxen cada dia).



4 comentaris:

Dani ha dit...

El video guapissim, de lo altre... dona molt que parlar.

Anònim ha dit...

El dia que tots els esports es medeixin per igual serà un altre parlar

Joan X ha dit...

Quanta raó tens! Tot es un puto negoci. Per això vaig deixar de seguir el futbol i molts esports des de que tinc ús de la raó.

ratrasse ha dit...

El pitjor es que la gent es dopa fins i tot per guanyar una cursa popular!!

El dopatge existeix a diferents nivells, està clar que hi ha diferents tipus de dopatge, però qualsevol d'ells acaba essent una manera de fer trampes.

Penso que tots els que fan trampes per guanyar o per guanyar mitja posició en una cursa, han perdut el més important del sortir a pedalar: "passar-ho be"
Finalment tant li fa el resultat a la classificació si mentre pedalaves has passat una bona estona.
A més cal tenir en compte que els que es dopen fan que els que no ho fan es desmotivin per no entendre el seu rendiment desprès de molt d'entrenament. En fi, ja s'ho faran