Sortida pels Ports - Mala sort

   
Vaig estar sortint durant la passada setmana uns dies per tal de preparar la sortida d'estiu. Res especial, sortides rodadores amb alguna pujada per tal d'anar acumulant quilòmetres.

Dissabte arriba el gran dia. Matinem força i cap a Tortosa, per després dirigir-nos a Roquetes, on teníem planejat esmorzar, i després pujar al Mont Caro per començar la ruta en bici.

Un accident a l'autopista, més la incontinència (jo diria que pels nervis) d'un company, ens van fer començar la ruta a les 11 quan volíem haver-la començat a les 9:30.

La ruta del primer dels quatre dies previstos era Mont Caro-Beseit. Pistes, corriols, trialeres... una mica de tot, però sobre tot, un recorregut divertidisim que van deixar gravades a la meva retina, imatges com aquestes...

Al final de la ruta, i a un quilòmetre per arribar a l'hotel, un company cau al creuar un riera, fent-se lesions al braç, que impliquen la immobilització del mateix, decidint, entre tots, abandonar la ruta i deixar-la per un altre any.

El primer dia ha sigut brutal, amb un recorregut espectacular i divertit. He de tornar.

P.D. Gràcies Pep per les fotos

1 comentari:

willis ha dit...

Llastima que ens queda una mica lluny,perque es una zona molt ben parida,Montcaro,Beceit,estrets d'Arnes,i a peu Roques de Benet,Gubies del Parrissal ...Val molt la pena perdri algun dia ...