Abandonat

 
Avui llegia un article al diari, que al arribar les vacances, i juntament amb la crisi que estem passant, el nombre d'abandonaments d'animals de companyia augmentava estrepitosament.

Per la crisi no, i per les vacances tampoc. Però una mica per la feina, per les ganes de sortir, i per la calor que fotia, tenia una mica abandonat al bloc.

Mirant l'ultima entrada, veig que és de fa un mes, i penso en que si he d'explicar-vos tot el que he fet millor que comenceu a entrenar llegint el Quixot per tal d'agafar "fondo".

Destinat a les Terres de l'Ebre, per motius de feina, la primera setmana vaig estar investigant a peu nous recorreguts, adonant-me que necessito nou vestuari, o anar una mica mes a la platja.

Moreno ciclista

La següent setmana vaig aprofitar per portar la bici, i ampliar els horitzons, fent unes quantes sortides.

La ruta de les ermites de St. Magdalena i St. Jeroni...

Sempre amunt, és la forma de conèixer el territori

Sta. MagdalenaSt. Jeroni
 La ruta d'Ascó i el Pas de l'Ase...


Ascó

Búnquers de la batalla de l'Ebre
I la de Pinel i Miravet...

Alçada


Joies sobre rodes


Miravet

L'ebarcador

He sortit amb el Club, fent l'ultima sortida programada per la zona de Camprodon...

Final de ruta, baixant a Camprodon


També he sortit amb el meu germà Manel a Cadiretes i investigant nous camins de tornada...

Germans?

Cadiretes

Intentant el repte de l'Strava Rapha Rising: La Centième, on s'havien de pujar uns 7.200 metres de desnivell en una setmana. No vaig poder aconseguir-lo per falta de temps. Tot i això, vaig quedat el 9.323 de 28.356 amb 3.681 metres en 4 dies.

Tossa - St. Feliu

A més vaig deixar la roda de darrera feta caldo, havent d'aprofitar una que tenia per casa. Això si que és per culpa de la crisi.

Fi de cicle. Van be aquestes Lithium.

Coneixent nous ports. Com el que puja a Romanyà de la Selva pel Masnou, una de les pujades curtes, més exigents de Catalunya, amb un 24% de pendent màxima, on has d'aguantar l'equilibri per no caure a terre.


Temps per córrer, realitzant el primer repte Llagosterenc a l'Strava.

I sobre tot, sobre tot, sobre tot.... hidratant-me