De carreres!!!


Avui havíem quedat per fer el reconeixement del circuit de la II Marxa per Parelles de Llagostera. És essencial que els membres de l'organització sabessin per on va el circuit per tal de marcar-lo, i localitzar en cas d'accident la situació el mes ràpid possible.

Es per això que pensava que avui seria un dia de "paxanga" on anar comentant si posar un control aquí o allà, o veure com marcar correctament aquell desviament o l'altre... je, je

Quan arribo al punt habitual de trobada ja no hi son al mateix banc de sempre... veig molts maillots del Medina i com soc miop, m'he d'acostar per poder esbrinar qui són... renoi!!! L'Esparraguera, en Duran, altres "PROS" que no conec... Ah!!! però si hi ha en Pep!!! ...segur que han quedat per entrenar i han coincidit amb el Pep i estan xerrant... Quan porto uns segons sentint la conversa, no!! Venen a fer el circuit... la flor i nata del Equip Medina de Competició s'apunta a fer el reconeixement del circuit.... glups!!!

Comença a arribar més gent... més "pros", els nous fitxatges del Medina, en MAD que ni me veu de lo adormit que va... de cop un noi amb una super Cannondale de carbono amb Lefi... fem una mica de caxondeo amb la suspensió... jo ja estic acollonit... campions d'Espanya, campions de Catalunya... i jo con "estos pelos"... li dic a en MAD de fer una ruta alternativa... me pregunta si porto el trac al GPS... no!!! (merda)... comença a arribar gent coneguda, en Tià, l'Albert, l'altre Albert, en Toni amb la moto... menys mal... aquest van millor que jo, però no tant... al menys la cosa canvia... fem el circuit? Li pregunto al MAD i me contesta que si... be un si d'aquells forçats, forçats...

En Duran, que està super excitat... no se que es pren aquest nanno als matins... comença a fotre crits per sortir... deu tenir fred penso... així que sortim.

El ritme és altet, en MAD i jo anem emparellats intentant xerrar, però no podem... les esbufegades no ens deixen... ens fem a un cantó... de seguit comença la pujada... ara si que els perdem de seguit... i això que en Pep els va marcant el ritme... arribem al primer reagrupament... portem uns 2 quilometre de pujada i no vegis a quin ritme... de cop en Duran comença a cridar.... "anem!!!", ara ja no serà el fred!!! ja que la pujada se les te... seguim.

Seguim pujant fins al quilometre 4... un altre reagrupament... els pros van tant lents pel seu ritme que troben bolets i tot!!!

Ara comencem a planejar, amb alguna baixada no molt pronunciada... la cosa no me quadra ja que l'ultima vegada que vaig fer el circuit havia pujat molt més... me dic a mi mateix que serà bona senyal i que els entrenaments nocturns fan el seu efecte... de seguit nou canvi de plat... tornen les pujades fortes!!!

Anem reagrupant-nos, i en Duran cada cop amb més pressa!!! M'estic emprenyant!! Ja que quan arribo no me dona temps ni de respirar...

Arribem a la línia.... és una zona molt i molt trialera i intento vorejar-la per enganxar a la gent baixant-la i fer-lis una foto... arribo a mitges, però algunes agafo...



En Pérez que ha passat tant ràpid que no he pogut ni enfocar


Els nois baixant per la línia


En Pep


El de la Cannondale




En Tià i en Toni amb la moto

Me sona el telèfon, és en MAD que no ha fet la línia i no sap per on ha de baixar... l'indico i ens trobem...

Ara ja seguim per una zona més tècnica de corriols... puixa i baixa... molt guapos i divertits... la veritat que de la primera part ja he fet el més dur i estic be... m'animo i hi ha un parell de baixades que les faig a les primeres posicions... per sort ja he oblidat la tabanada de la ruta de Sant Telm.... de cop, aprop del circuit d'els cremats apareix l'Oscar... és el capo de Medina Bicis i l'instigador de que tots els pros de l'equip estiguin aquí.... i ell apareix a mitja sortida!!!

Arribem a la bifurcació de la ruta llarga amb la curta... comentem els temps.... estic super sorprès... són les 11 i crec que li he tret un quart a l'ultima vegada que la vaig fer, tot i parant unes quantes vegades....

Després de discutir una estona de si canviar el temps màxim de pas... ja que el que queda és força dur decidim anar... en Duran "ataca de nuevo".

En MAD feia estona que m'estava convencent per avortar la ruta i retallar... en Tià també esta fet caldo i l'Albert també... l'altre Albert ha perdut un cargol de la cala i abandona... al final convenço a en MAD i l'Albert per seguir i li dic que si en qualsevol moment petem, tornem...

Munto sobre la bici.... merda!!!! he punxat... però si me van dir que amb les càmeres amb líquid no es punxava mai.... merda!!! merda!!! i merda!!! Els hi dic que marxin que me quedo a reparar la roda... en MAD, l'Albert i en Tià m'esperen (bons companys!!) i la resta marxa... començo a inflar la roda sense canviar la càmera per si un cas... sento sortir l'aire... i de cop veig que aguanta la pressió... s'ha segellat el poro... dons sembla que això funciona.... ja han marxat tots i no conten amb nosaltres per la qual cosa decidim tornar. Atrapar-los és un somni!!!

Tornem tranquil·lament tot xerrant i comentant la jugada... en MAD i jo anem al camp de futbol per esmorzar una mica, i veure el partit.

Quan sortim trobem a l'Oscar, que ha abandonat, xerrant amb els pares d'alguns pros que els ha portat amb el cotxe, i l'Albert que ja s'ha dutxat... xarrem una estona i apareixen els que han fet la volta llarga... alguns s'han perdut... els truquen... tots diuen que és molt dura, però maquísima!!!

Acabem el matí fen una cerveceta a Can Cassoles!!! je, je

La veritat que a mi m'han quedat ganes de seguir, però no pot ser... així que a la tarda volta per la muntanya per estirar les cames... dos horetes a ritme "muntanyero", m'han sortit.


Quina tranquil·litat


Contrast de colors


Antiguitat i modernitat.... un pou centenari, però una bomba treu l'aigua


Les ovelles pasturant... quina tranquil·litat després de l'estres d'aquest matí

Per cert MAD, que vols? Gaudir de la bici o patir durant tota la setmana entrenant per patir encara més el diumenge?

6 comentaris:

MAD ha dit...

YA!!!!

y que lo digas tu, que te machacas cada noche con el medio huevo, tiene guasa.
Lo que quiero es saber que progreso y, como digiste en el campo de futbol, para eso hay que "estresar" el cuerpo. Difícil equilibrio entre tiempo, familia, estres corporal y satisfacción personal. Demasiados factores en la ecuación y en este caso SI, el orden de los factores altera el producto.

SNIFF!!! NUNCA ME GUSTARON LAS MATEMÁTICAS

Jordi ha dit...

Bueno...

No creo que te tenga que preocupar mucho el tema... además como comento en mi crónica te estas comparando con Campeones de Espanya!!!

Por cierto, yo no me machaco con el medio huevo (que mal ha sonado esto!!!)... hago lo que haces tu... un poco de ejercicio diario para mantener/perder peso y mantener la forma, eso si a unas horas intespectivas (las que me deja el curro)... machacarse significa tiradas de más de dos o tres horas, con series, con trabajo aerobico, etc... y eso no es lo que hacemos ni tu ni yo...

Si quieres más información busca planes de entrenamiento por la red y veras lo que te digo!!!

Nos vemos el sábado o el domingo... me dices algo!!!

pablo.bk ha dit...

Bueno, os engancho a mi blog que veo que no paráis y hay que seguiros el ritmo.
Saludos.

Jordi Marina ha dit...

Pablo... tu si que no paras... menudas palizas te metes!!! Que envidia!!!

Nos vemos!! y gracias!!!

Ada Xinxó ha dit...

Ostres, quina por haver llegit aquesta crònica, que nosaltres volíem venir el diumenge! Heu posat estufes a la sortida, diuen que fotarà un fred...

Jordi Marina ha dit...

No us preocupeu... a la primera pujada la fred ha marxat!!!

Per cert, no has parat al segon avituallament!!! No t'he pogut saludar!!!