II Marxa per parelles de Llagostera


Quina fred fotia aquest matí.

Havia quedat amb en Toni al Bar el Passeig per fer el cafè i carregar la furgoneta amb tots els trastos de l'avituallament. Mentre estant el termòmetre de la farmàcia marcava -6º.



Així que després del cafè i les mans totalment insensibles, carreguem la furgo i cap al Pavelló.

Repartim les provisions amb el 1er avituallament i xarrem una mica amb els companys... arriben els primers participants.

Marxem cap al lloc on hem d'instalar el segon avituallament de la cursa... el primer que fem és saludar als propietaris de la casa que hi ha a la vora i informar-los del que anem a fer... després fer foc... fa molt de fred!!


En Toni fent la fogata

Comencem a preparar la taula... aigua, refrec de cola (si volen que posi coca-cola que paguin!!!), taronges, plàtans, i barretes energètiques.

Un cop tot preparat, toca fer el nostre avituallament personal... un parell de botifarres que estaven bonísimes...


Les nostres barretes energètiques



De cop, sona el telèfon... ens diuen els participants són 160, uns 120 faran la llarga i ens comuniquen l'hora de sortida, les 9:35... per nosaltres la nostra referència al punt quilomètric 21 és d'una hora pels primers participants (i és que aquests nois van com bojos!!!)

Comencem a sentir la moto que encapçala la cursa... ja són aquí!!! En Vicenç comenta la fred que fa, però no te gaire temps....


En Vicenç comentant la jugada amb en Toni

... en Cristian Collados, el primer a passar, va a un ritme infernal!!!


En Cristian Collados


El segon a passar

Els primers 25 no han ni parat, per no dir ni han aixecat el cap... a partir d'aquí i després d'un fart d'insistir han començat a parar la gent... he conegut a en Francesc Power, i comentava que li ha agradat molt el circuit... la gent s'ho anava prenent amb més tranquil·litat... anant xerrant i comentant la jugada... alguns s'han fotut fins al cul de plàtans!!! Be encara han sobrat!!!

Els últims una mica petats han decidit separar-se per traure-li pressió al que anava pitjor... i a recollir toca!!!

Bona experiència, encara que m'agrada més, estar a l'altre banda de la taula!!!

La propera MAD no em deixis tirat!!!

4 comentaris:

MAD ha dit...

Claro, y de los que hemos hecho la curta ni un comentario. Como siempre, algunos son btteros de 1ª y otros somos de 2ª. Pues los de la corta nos lo hemos pasado en grande. En la cola del pelotón dos parejas mixtas, una de chicas, una de preadolescentes y mi sobrino y yo. Buen rollo, esfuerzo máximo( a nuestro nivel, claro) y, finalmente, una merecida butifarra. No hemos hecho la larga porque no hemos querido. Todas las parejas hemos pasado por el control de cierre mucho antes de la hora límite. O sea, que tiemble el tal Collados, que pa la próxima hacemos la larga y le ponemos presión.

Bueno, el jueves más.

Jordi, prepara una buena que después me voy a Canarias en todo incluido

Nava ha dit...

Jordi, no em pogut anar-hi, per alguns problemes personals, m´ha hages agradat, però ... ja se sap, amb aquest mon no pot ser tot, igualment et desitjo un bon nadal i sobre tot que ho passis molt be tots aquest dias de fetes, per alguns, es clar, ok? cuidat.

EDUARD ha dit...

Bones, Jordi;

Soc l'Edu, "el pupilo d'en MAD" em sap greu no poder haver estat a la cursa, problemes de salut, i amb la fred que fotia, millor quear-se a casa.
Molt bona feina, a veure si fem una sortideta aquests dies de festes.
Que pasis unes molt bones festes tu i els teus.
Salut a tots els btteros.

Jordi Marina ha dit...

MAD: Era la crónica del avituallamiento... te has dado cuenta lo bien ordenadito que estaba todo!!! La próxima conmigo, que el Arnau se busque una pareja de su edad!!!

NAVA: Espero que aquests problemes personals no sigui res greu!!! Apa xavalote a entrenar que la temporada que ve és dura i llarga!!!

EDU: T'ha falta dir... hola soy EDU, feliz navidad!!! je, je Bromes apart... com un "tiarrón" com tu s'ha espantat per -6 graus sota cero???
Pel 24 preparem una sortida/esmorzar als metges o a revisar el pessebre a Cadiretes... t'apuntes?

BONES FESTES A TOTS!!!