Renoi quin fred


Distància total: 21,58 km
Desnivell de pujada acumulat: 442 m
Pendent màxima: 10,8%
Índex IBP: 31

El divendres en MAD me dona la mala noticia que no pot quedar cap dia per sortir... i el que és pitjor... me recorda que la propera setmana tampoc sortirem pels preparatius de la cursa per parelles!!!

Així que me vaig a dormir donant-li voltes al cap a una sortida per aguantar dos setmanes sense bici... la idea era fer una en solitari de les que fan historia... al menys per a mi... una d'aquelles de 70 quilometres i 2.000 m de desnivell!!! Pujar als Àngels i Puig d'Arques!!!

Son les 5h i estic despert... seran els nervis? no puc dormir.... me poso a escoltar una mica de música i me quedo fregit.... sona el despertador, i no hi ha manera... no puc aixecar-me... estic molt cansat.

Després d'apagar més de 100 vegades el despertador decideixo no sortir... aprofito per portar-li la HardRock a l'Oscar ja que quan la van portar de Santiago de fer el camí me van petar el canvi... dimarts la te.

Miro algunes cosetes per fer la carta al Reis, i me vaig a esmorzar al bar i llegir el diari... el millor plaer de la vida!!!

A la tarda sortida per la muntanya a peu... he descobert una nova baixada cap a Ridaura... ha de ser divertida, divertida!!!

Avui, i després del magnific temps que vam gaudir ahir, programo una sortida curta però intensa... Caules... Quan sona el despertador m'aixeco, me vesteixo i cap al carrer!!! Renoi!!! Quin fred!!! Quin vent!!!! Però si ahir feia una calor impressionant!!! (M'he perdut les prediccions meteorològiques dels últims dies)

Passo de pujar a Caules per les batudes dels caçadors que trobo i faig un circuit curtet amb molt de comte per que no es digui, i cap a casa a votar.




Trobo als meus germans i gaudim una estona amb els nens... Me trobo a l'Oscar que ve de fer una estona de carril amb la nova GIANT... xarrem una mica!!! Trobo a en Pere... li han robat la bici!!! MERDA!!! Quina gentusa hi ha al Mon!!! Passam una foto que la penjarem!!!

A la tarda dinar familiar!!! Paella de la mama!!!

El Manel m'ha tornat el "rodillo" que li vaig deixar per entrenar de cara al camí de Santiago... jo el faré servir aquesta freda setmana!!! ja pot nevar tot el que vulgui!!!

1 comentari:

Jordi Marina ha dit...

Hola Raül... ja et coneixia d'algun comentari...

Anim i a corre amb el Medina!!!

En quant a sortir per aquí, ja saps, el Club BTT fa sortides els diumenges. Mira el calendari i veuràs el nivell.

Després amb en MAD sortim sovint a ritme tranquil, xerrant i admirant el paisatge, si t'interessa deixa un missatge al blog i quedarem.

Be la Cursa.... que no llegeixes el meu blog!?!?!?

La primera part no és molt tècnica, i si durilla al principi, hi ha uns 8 quilometres de pujada no sostinguda... després s'entra en una zona de corriol molt i molt divertida.... a destacar la baixada de la línia que seria bo que la gent no acostumada a "endurar" no corri cap risc... després i ja al tram de la volta llarga, és un puja i baixa pel Ridaura, molt divertit amb corriols, camins, creuades del riu... un plaer pels sentits...

Jo personalment no m'ho prendria com una cursa, si no com una excursió i gaudir dels paratges que tenim a la zona... aquest serà el millor premi!!!

T'animo a fer-la i ens veiem al segon avituallament!!!

Salut!!!