Que fa fred? Nosaltres sortim!!!


Modalitat: Btt
Distància total: 23,79 km
Desnivell de pujada acumulat: 681 m
Índex IBP: 59


Ahir, amb la bici ja a punt, faig un truc a en Miquel per quedar... no m'agafa el telèfon... als pocs minuts un missatge entra al meu movil... "Estoy n l Karnaval. manana n mi kasa a ke hora? rekuerda k tengo k voloer a las 11 aprox".

Durant la setmana havíem estat parlant de fer el circuit de la Cursa per Parelles amb la limitació de l'hora de tornada pels compromisos familiars d'en Miquel... així que la meva resposta: "A las 8:30? Abrigate!" Respon: "Vale"

Així que al matí i veient les temperatures de divendres, decideixo ficar-me les tres capes que recomanen... jo normalment vaig amb una samarreta térmica (sense mànigues, màniga curta o màniga llarga en funció de la temperatura), i un maiot llarg o una jaqueta de gore... avui les tres!!!

Després de fer un cafè i prendre'm la pastilleta (com els avis, je, je) enfilo cap la farmàcia per veure a quina temperatura estem... aquest termòmetre és molt fiable així que dono per bona la temperatura que veig i enfilo cap a casa d'en Miquel...



Comentem el que volem fer... ell proposa fer la segona part del circuit que passa tota la estona borejant el riu... jo li proposo fer la primera part, on estarem més protegits del fred i la humitat... i si sobra el temps... farem la resta.

Sortim del poble, i començo a tenir una sensació estranya... veig com partícules que cauen del cel... cendra? és neu!!! Li comento a en Miquel i assenteix!!! Està nevant i això no estava previst!!!

Discutim que fer... si anem a esmorzar a Can Cassoles, tornar a casa o seguir... en Miquel no pot tornar a casa, jo no vull anar a esmorzar... així que a seguir...

Comencem a pujar i el cos comença a entrar en calor... els camins es van emblanquin... el terrenys està molt tou i costa pujar.



Tot xerrant i arreglant el mon, pugem fins a la Ruira... els flocs de neu cada vegada són més grans, però ara ja no podem tornar... seguim pujant...



Ara ja canviem de vesant, aquesta mira al Nord i la temperatura baixa en picat, i passem d'un terreny pesat i flonjo a anar trencant gel sobre un terreny dur com una pedra... a la pujada fem alguna patinadeta!!!

Arribem a la línia (és una trialera molt heavy). Està glaçat, així que millor no assumir riscos, baixem per un camí paral·lel... toca fer un corriol a peu que sumat als peus completament glaçats que tenim, fa que pugem com ànecs marejats!!!

Ara ja toca una serie de corriols molt divertits que donen a la pujada de l'antic circuit d'Autocros, no sense abans no trobar el camí bo i ficar-nos en finca privada on ja amb en Mirafiori vam anar a parar... totalment surrealista.



Fem la "peazo" pujada del circuit i comencem a baixar cap al poble... la baixada glaçada la fem amb precaució... veiem que no tenim més temps i ens quedem amb el circuit curt de la cursa

Ja a punt d'arribar a casa, comentem que l'ultim dia que vam fer aquest circuit jo vaig punxar el sistema inpunxable en un punt concret... ell comenta que va ser uns quants metres més endavant... discutim i ens hi juguem l'esmorzar... perdo!!!

Arribem a Llagostera, amb una temperatura realment freda, així que decidim fer efectiva l'aposta i anem a fer un bocata i un cafè amb llet ben calent....

La bici s'ha comportat molt be, tot i que l'amortidor ha canviat una mica el seu comportament... com més touet, però molt be, i molt content de poder tornar a sortir amb la Stumpjumper. Sortida ràpida però intensa!!!


5 comentaris:

nikabike ha dit...

kines fotos més wapes!!!! tot i que quan les miro, només se'm passen pel cap imatges de tasses de caldo ben calentones i llars de foc a tota màquina. Cuida't!!

Jordi Marina ha dit...

Els peus els tenia glaçats... molt dur, però molt divertit anar pel gel!!!

Caldo no, però un super cafè amb llet ben calentonet va caure!!!

Ens veiem!!!

MAD ha dit...

Hola,

si, si,....mucha nieve y muchas fotos pero necesitamos más CHICHA, que llevamos demasiado tiempo haciendo "la corta". A ver si se me acaban los compromisos y el frío y empezamos a hacer las etapas "marathon"

Gracias por tu paciencia, prometo que en breve podré volver a los "50"

Perpara algo para el sábado morning.

Buena semana,

Unknown ha dit...

Per fi m'entero de com publicar comentaris.
Per a fred, el dia de la marxa per parelles.

Arreplegatsbtt ha dit...

MAD: Tenim algun condicionant de temps, etc dissabte? és per anar veient possibilitats!!!

MOCAIROL: El dia de la marxa per parelles no feia molt més fred que dissabte, a més feia SOL. Dissabte ens va nevar, i el terre estava totalment congelat en alguns punts... ara coincidiràs amb mi que amb la primera pujadeta la fred marxa de seguit... no? (Gràcies pel comentari)