Lost

Perduts a la muntanya!!! Així es com hem acabat.

Havíem decidit muntar una sortida interblogs en BTT amb el Raül de Btt Griona Tracks (Mirafiori)

L'objectiu era Cadiretes. El track me l'havia passat en Pep del Club BTT Llagostera, i tenia totes les garanties ja que és tota una institució en el mon del BTT a Llagostera.

Iniciem la ruta sortint del pavellò en direcció al pla de Sant Llorenç. El primer desviament, xerrant, xerrant, el passem... reculem.

En Raül fent-me una foto, i jo a ell

Seguim el track, i als poc metres, anem malament... has vist un corriol per aquí? Reculem. Passem pel mig del camp (be, per la bora) i creuem la carretera de Sant Llorenç.

Arribem al Circuit d'autocros, i avui hi ha una carrera, i el camí està tallat. Preguntem quan surten els cotxes i comenten que d'aqui una estona... passem pel mig dels camins que avui s'han convertit en part del circuit.

L'Ivan. Avui ha sigut la victima del GPS

Agafem un corriol que discorre paralel a la Riera de Sant Llorenç. Està ple de vardies, i les cames han quedat fetes un nyap...

Seguim el corriol, no sense alguna dificultat, i de cop, en plena pujada.... Eh!!! que no anem be!!!

L'Ivan ja no savia que dir el pobre, ja que va anar patint tots els error comesos amb la navegació. La veritat és que el d'avui ha sigut el track més complicat de seguir.

Fotografia de l'autopista de dos carrils per la que discorria el track.
Aquesta és la part bona, la resta molt dificil de transitar.


Parem una estona, i els hi demano que m'esperin ja que no cal que baixem tots i tornem a pujar si no trobem el camí. Efectivament, no hi ha cami, ni corriol, no hi ha res!!! No podem seguir el track.

Veiem que la carretera està a uns metres i anem en direcció a la mateixa. Jo vull arribar a cadiretes, encara que sigui per camins alternatius, i els hi demano agafar un camí a la dreta, aprop de Can Crispins.

No tenim ni idea de per on titrar... els camins per on passem no surten al planol del GPS... on som?

Després d'un intens debat, decidim anar cap a Selva Brava... pel mig trobem el Puig de la Guardia, l'ascens es fa donant la volta a la muntanya, teniem la sensació d'estar a sobre els caballets...

Coronem el Puig i fem unes fotos... tornem a baixar.

Puig de la Guardia

Agafem un cami en descens constant cap a Mas Risech... no se com, apareixem a una gran Masia, i trobem al cuidador de la casa... estem dintre de la finca de la casa pairal... ens obra la porta per sortir...

La porta que havíem de obrir per sortir. Foto de Btt Griona Tracks (Mirafiori)

Encara estem flipant de com hem anat a parar aquí.

Després d'uns quants error més, decidim agafar la carretera i tornar a Llagostera per esmortzar. Cosa que intentem fer al Bar l'Avinguda, però uns nanos no paren de molestar amenaçant de robar els telèfon.

Així que marxem i anem a l'aposta segura... al Carrilet, on fem un entrepa ben bo!!! El millor del dia!!!

No penjo la el track per que no val la pena.


Al final 16 km... quant de temps feia que no agafava la bici per només fer 16km!!!La veritat que ja estic mirant per internet rutes per anar a Cadiretes... aquesta espineta me l'he de treure.

2 comentaris:

mirafiori ha dit...

Doncs si perduts... no passa res. Tots hem patit aquestes situacions.

Sens dubte per la meva part ha estat la situació més subrealista que he viscut: com pot ser que d'estar a la muntanya hem acabat a una finca tancada?

Sort que ens hem trobat al pobre home aquell i ens ha deixat sortir.

No ho entenc... i mira que sortir per la porta.. ains...

Anecdotes, una més.

Tornarem!

Jordi Marina ha dit...

La veritat que si que m'he quedat de pedra quan ha dit que obria la porta per sortir.

La cara del tio era un poema.