Després de la tempesta...


Al final la nit de divendres a dissabte va arribar la llum a casa. Mentre dormia vaig notar calor... la calefacció s'havia posat en marxa, i després de ficar-me al llit amb molt de fred, la petita pujada de 2 o 3 graus era una meravella.

És impressionant com quant se te solucionen els problemes millora el teu humor, i tornes a tenir ganes de fer coses... en resum, tornar a la normalitat. Des d'aquí el meu suport a tots els que encara estan patint es conseqüències del temporal de neu i espero que arribeu a la normalitat el més aviat possible.

Així que ahir a la tarda, després d'organitzar una mica la casa, vaig al pavelló a encarregar la nova equipació del Club BTT i veig al Miquel, xarrem una estona, i decidim sortir aquest matí... plans, cap... les noticies són que els camins estan intransitables per la destrosa que ha fet la neu al bosc...

Al final, al matí som 5, l'Arnau, l'Albert, en Víctor, en Miquel i jo... decidim anar pel Pla de Panedes, de manera que si ho veiem malament, aniríem pel carrilet, que imaginem, les dificultats no seran molt importants.

Només sortir comencem a trobar arbres caiguts al cantó del camí, molt fang i poca neu... al corriol de la Urbanització dels Escuts tot ple de branques i arbres caiguts... pinta malament!!!!

En quant tornem a les zones boscoses les imatges són dantesques, arbres caiguts, més branques pel terra...


Primer arbre caigut al mig del camí... pinta malament!!!

Seguim, després de sortejar els arbres que anem trobant, i és un continu... més arbres o branques al camí...








Alzina centenària partida a terra... una llàstima!!!

Trobem a l'Albert Conesa... ha pujat pel Puig dels Lladres i comenta que esta tot malament.

Decidim retornar al carrilet, baixem pel GR, ple de branques, però en relativament bon estat... hi ha molt de fang i enfilem cap a Platja d'Aro... pel carril bici els primers problemes, els passos soterrats estan plens d'aigua i no podem passar fàcilment, trobem a la "Vella Guàrdia" del Club BTT... ens acompanyen una estona... seguim amb problemes... un altre pas ple d'aigua... fem una mica d'escalada-trialsín i al final podem passar...

Amb moltes dificultats arribem al passeig marítim de Platja d'Aro... tot ple de sorra impulsada per les onades... imaginem la imatge dilluns amb les onades fins les cases i la neu empitjorant el tema.

Trobem un bar amb terrassa encarada al Sol i decidim fer un mos... bona conversa i bon menjar... tornem i decidim fer-ho pel carrilet, novament.

Molt de fang, el terreny molt tou, i amb problemes amb la cadena... tanta aigua i fang fa que xupi la cadena en varies ocasions...

Seguim amb les imatges dantesques... les famoses torres...



El Carrilet ple de branques...



Al final arribem a casa arrebossats com croquetes pel fang, amb problemes mecànics, i amb el cor encongit de veure com estan els nostres boscos...

Això si no ho arreglem nosaltres, no ho arregla ningú... patirem uns quants dies per poder tornar a la normalitat!!!

3 comentaris:

Txema ha dit...

Buff, deu ni dó amb la llum, sense comentaris.
I quina destrossa ens ha deixat el temporal!!! Em sembla que tardarem temps a tenir tot sels corriols nets! Fins aviat!

RB ha dit...

A casa ens alegrem de que poc a poc us recupereu del temporal de neu.
Per aquí venia molta gen de Girona a comprar estufes de parafina o butà.
Li vaig dir a una companya que viu a Lloret, si passa això per aquí, haurien vist metralletes pel carrer.
Salut i sort

Jordi Marina ha dit...

Tot segueix amb normalitat... de moment!!!