Indignació


Avui en Miquel, com cada divendres, me truca... dissabte passat havíem quedat per sortir demà... però han passat moltes coses durant la setmana...

- Una nevada de pa sucat amb oli que ha propiciat que moltes persones es quedessin "tirats" a la carretera tota una nit.

- Un dia incomunicat, sense poder sortir del poble, donat que les carreteres estaven intransitables (no així els carrers del poble) i sense poder parlar pel mòbil per falta de cobertura.

- Falta de subministrament elèctric durant 5 nits que ens ha fet retrocedir fins al segle XIX sense estar preparats, mal alimentats i passant molt de fred.

A més m'arriben noticies que els efectes de la nevada han sigut devastadors al bosc, amb arbres caiguts, branques tallant camins, etc...

Per tot això, no tinc ganes de sortir aquest cap de setmana en bici, no tinc ganes de passar fred al bosc i no poder-me escalfar un cop arribi a casa, no tinc ganes de veure els efectes de la neu al bosc que tant estimo... si, ja se que algunes coses que estic explicant no les podem evitar, que la natura es molt forta i en ocasions devastadora, però el que més m'indigna, és, que a hores d'ara, no vulgui gaudir d'un dia de btt per culpa d'un senyors que no fan la seva feina, que no mantenen unes infraestructures que van pagar els nostres avis, i que a sobre ens cobren per això... portem 5 NITS SENSE LLUM, indignat, així estic!!!!

4 comentaris:

Paco ha dit...

No cal dir res més..!!!!
Nosaltres hem passat 2 ;o sigui hem tingut molta sort..
Hem puc imaginar com esteu tots.
Una abraçada.

arnaudonate ha dit...

Bon dia, o no tant

Jo he passat 3 dies sense llum, escoltant la ràdio, menjant tota la familia a casa la meva avia amb un "paellero"(en miquel, la carme, la xenia, la meva avia, el meu avi, la meva mare, el meu pare, la meva germana i jo) havent de tornar a cole quan els de llagostera no en tenien perquè a cassa tenien un generador,...

En definitiva un desastre!

Jordi Marina ha dit...

Ja tenim llum... ahir a les 2h30 me desperto amb una estranya sensació... calor.

La veritat és que apurant la bateria del portàtil i amb el 3G me vaig quedar gelat publicant l'entrada, i vaig anar a dormir amb molt de fred... despertar-me de calor, és el millor que m'ha pogut passar... donat que vulguis o no, tenir llum és un simptoma de tornar a la normalitat!!!

Nava ha dit...

Clic, y se hizo la puta luz, la mare quen va parir, hoy a las ocho, aquí en Castillo de Aro, nos han dado la luz, he revivido momentos de la post guerra, vamos vaya tema, collons, quin desastre, pero... la vida sigue, un saludo compañeros, volvemos a estar en linea. Clic.
Pd.- No cantemos victoria.