Sortida de clàssiques


Amb en Manel (el meu germà petit) havíem planejat fer una sortida tranquil·la amb les bicis de carretera. Ell te una CORSA de la dècada dels 80 o 90, no ho tenim gaire clar, que ha restaurat.

La ruta que teníem prevista fer era: Llagostera - Caldes - Sant Andreu Salou - Riudellots - NII - Franciac - Riudellots - Cassà - Llagostera. Uns 40 km planers, planers.

Ell fa temps que no agafa la bici, així que no era plan de portar-lo a Sant Hilari, je, je!!!

Així que enfilem cap a Caldes... vaig a un ritme molt tranquil, de "Verano Azul" només me falta anar xiulant la cançoneta, i en Manel es va quedant... miro d'afluixar una mica, però no molt per no quedar-me fred i que així s'esforci una mica... de cop, veig que passa com una exalació!!! Passa amb el plat gros (molt gros) i amb el pinyó petit (només te 6)... el segueixo i me pregunto que li passa... no li dura ni 1 minut i me demana un relleu... el passo i de seguit me torna a passar... està petat!!!

Arribem a la rotonda per agafar la carretera a Sant Andreu Salou i s'ha quedat pel camí... segueixo amb la meva tàctica, afluixar el ritme, però que li costi una mica atrapar-me... arribem a Sant Andreu... m'adono que no tinc aigua... últimament no se que me passa que estic molt despistat!!! No trobo cap font, i per tant continuaré amb l'ampolla buida... enfilem cap a Riudellots per un camí formigonat... molt bucòlic... anem xerrant del seu nou projecte... el Kilimanjaro...

Un cop a Riudellots, encarem cap a la NII i me va seguint... un cop a la NII tornem a anar en paral·lel a ritme mooolt tranquil... seguim amb la conversa... de cop ens avança un noi amb el maiot de Medina Llagostera... es mira les nostres bicis... i saluda... li dic al Manel si ens enganxem a ell... no vol!!!

Trenquem cap a Franciac tot serrant de la possibilitat de buscar patrocinadors, dels seus acompanyants, del pla d'entrenament (caminar, caminar i caminar!!!)... De cop ens atrapa una patrulla de Policia Local i una altre de Mossos d'Esquadra... en Manel porta un maillot de l'Euskaltel... i fem broma per si ens confonen amb etarres, com als bomber catalans a Paris...

Arribem a Riudellots i ara toca anar en fila, un altre cop, cap a Cassà... un rera l'altre, es va quedant a les pujades i m'atrapa al pla... a Cassà li dona una altra rampellada i comença a tirar... tinc problemes per atrapar-lo fins que arribem a una pujadeta... és torna a quedar... va fent la goma d'una manera impressionant... ens avança un del Platja d'Aro que també es mira les bicis... arribem a Llagostera i anem a fer un cafè... on aprofitem per veure qui el te més gran... els plats!!!


Les relíquies després de sortir a fer un volt

Planegem alguna sortida en BTT de les èpiques... Ripoll-Llagostera, Vic-Llagostera... i ens acomiadem fins a Setmana Santa, on segur repetirem sortida.

Avui també es celebrava l'esmorzar de primavera del Club BTT Llagostera... espero que algun company ens comenti com ha anat...

5 comentaris:

Pere ha dit...

T'estas engantxant!!!!!!
Vigila que d'aqui un temps ja no recordaras que es el btt.

Em sembla que el teu germa porta el seient molt aixecat de devant.

Saut.

manel marina ha dit...

Apart de tenir-ho molt aixecat de devant, està una mica baix. Per la pròxima sortida el modificaré.
Gràcies.

Unknown ha dit...

Como siempre el Marc,las niñas y yo llegamos tarde,pensando que la salida era a las diez,decidimos dar una vuelta por nuestra cuenta,pasando por Can Nadal,Can Gros, hasta un pantano que hay cerca de Can Puig y de retorno en busca de la butifarra.

arnaudonate ha dit...

Tinc una molt mala noticia i una de bona.

La bona és que demà puc venir a la nocturna.

La dolenta és que sense avisar dissabte ens han posat un partit i no podré venir

Adeu

Jordi Marina ha dit...

PERE: La veritat que te el seu puntet. Sobre tot marcar-te reptes com el de dissabte i assolir-los...

MANEL: Quin mal d'ous!!!

FERNANDO: Pero a la buti si que llegásteis, pillines!!!

ARNAU: Demà comentem alternatives... a més comences vacances... no?