A traició...


Jo m'havia pres el diumenge de descans, amb una bona passejada després de dinar... a les 19 h aproximadament sona el telèfon... és en MAD.

No ha pogut sortir en tot el cap de setmana i a sobre s'ha fotut un "atracon" dinant, així que vol sortir a donar un "volt".... he d'aprendre a dir que no!!!

Al final hem anat a Platja d'Aro pel carrilet... pensareu... una tarda suau... dons no!!! El carrilet està tallat i el desvien per una pujada d'uns 3km i 100 metres de desnivell amb rampes del 20% i una baixada tècnica de veritat!!! (pel nivell del carril, es clar). Així que a pujar s'ha dit!!!

A l'alçada de Santa Cristina he notat que la roda no anava pel lloc, i li pregunto a en MAD si la roda va fluixa... parem... tinc una punxa clavada del 15... el moc de la càmera ha fet efecte i després d'inflar de nou la roda hem seguit fins a primera línia de mar... hem donat una volta pel passeig marítim, on al final uns "ninyatos" m'han tirat una pedra... hem tornat per intentar educar-los, però crec que no val la pena...

La tornada dura, mig "apajarat", ja que havia dinat poc i fet una bona passejada després de l'apat... al final hem passat de la senyalització del tall del carril (per no haver de fer el rampot) i hem seguit pel traçat normal... trobant una petita rasa que no impedia el pas en cap moment...

A la costa de "l'ou" (realment és d'Alou) hem hagut de posar els llums en marxa i cap a casa a ritme tranquil...

Total 100km de BTT aquest cap de setmana... he d'aprendre a dir que no!!!

8 comentaris:

nikabike ha dit...

jordi, i dius que jo no paro??? 100km amb btt, aixó sí que és una bestiesa.... i a tu em sembla que t'agraden aquestes bestieses.... a mi una mica també, és veritat!!
Bona setmana i recupera't que demà ja som a dilluns i aquest sí que no perdona.

Txema ha dit...

Jajajaja!!!! Ja veig que sempre dius que SI!!!! I a mes a mes 100 Km's de BTT, un diumenge a la tarda!! Esteu a tope! A continuar pedalant... Ens veiem! Cuida't!

manel marina ha dit...

Eres un tío fácil, supongo que viene de familia.

Besos

jORDi BAUTiSTA ha dit...

jeje...aixó del carrilet em va passar el dimecres. surto de girona i volia arrivar a Sta cristina i tornar(CARRILET) però tb em vai trobar amb el pastís!!unes rampes que no m'esperava pas!!! dificultat del carrilet: ALTA..jeje anims!!

Paco ha dit...

Això s'en diu entreno de qualitat..!!!je,je. Na fent.

Pere ha dit...

Jordiiii!!!!!!!!!!!!

Dons sort que no et varem avisar per sortir el disabte....ara porteries algún km mes.

Amb el meu tio també varem catar el desviament de la " Costa d'en Nalou". Tothom en diu un nom diferent. El cas es que per allà a la prop hi ha can nalaou.

Salut.

Theo ha dit...

Pues parece que tu tampoco te quedas corto con los entrenamientos.

Un saludo!!

Mariona ha dit...

Ja deia jo que em sonava d'alguna cosa la denominació d'"arreplegats/des" jajajajja