Rodant sense parar!!!


Aquesta setmana ha sigut productiva en quant a quilometres realitzats.

Diumenge:
Després de dinar i veient que el sol no pica com altres dies, agafo la bici de carretera i cap a la costa... pujo fins a Romanyà, baixo cap a Santa Cristina, Platja d'Aro i S'Agaró... quan arribo veig que m'estan seguin uns núvols que pinten pluja i decideixo tornar... a l'alçada de Santa Cristina comença a ploure, inicialment me refugio a l'estació del carrilet, però veient que no s'anima, segueixo... a l'alçada d'un centre comercial, comença a caure la del pulpo i he de parat... mitja hora després segueixo amb el chubasquero, la carretera ben xopa i una densitat de transit inusitada per aquestes carreteres... al final 50 quilometres de ala!!!

Dilluns:
Carrilet... feia temps que no anava en sentit Girona, i el primer que he notat, que la meva velocitat era molt superior a la que estava acostumat a aguantar aquest hivern... es comença a notar les sortides llargues... així que poso el plat gros i intento mantenir la màxima velocitat possible... hi ha molta gent, de fet, el carrilet sembla les rambles de Barcelona.... arribo a Llambilles amb una mitjana de 25 km/h, bec aigua, i torno... ja el ritme és més lent tot i que és alt.
30 quilometres amb un pic de pulsacions molt estrany, imagino que serà una interferència (FCmàx 205)

Dimarts:
Igual que dilluns... menys gent, ja que és més tard, i les sensacions de molta força a les cames...apreto tot el que puc... milloro la velocitat mitjana i les pulsacions mitjanes... content, però amb les cames adolorides...

Dimecres:
Molta feina, no puc sortir. Menys mal, ja que me fan molt mal les cames.

Dijous:
Arribo tard de la feina, i no es plan de quedar amb ningú, així que carrilet de nou... l'anada molt i molt be... amb un ritme força alt... a mitja tornada faig figa... sensació de fred (amb la calor que feia), suor fred... mig apajarad arribo a casa... mal dia!!!

Divendres:
Truco a en MAD, però està liat... així que per sortir sol... carrilet... molt bones sensacions tant a l'anada com a la tornada... a més, amb molts "objectius" per atrapar que fa que t'exprimeixis a tope... el pitjor un noi amb una CUBE que m'ha fet rostir les cames des de Cassà fins a Llagostera... com anava el tio...

TOTAL: 170 quilometres, com m'agrada l'estiu!!!