Terra d'Indiketes - Es Pollastre


M'ha arribat el següent correu:

El cap de setmana del 28 i 29 d’agost l'Associació Esportiva Matxacuca organitzarà la segona edició de Terra d’Indiketes, una iniciativa esportiva que inclou una cursa de muntanya (Sa Guilla), un open d’escalada de bloc (Es Lluert) i la coneguda marxa BTT (Es Pollastre).

Totes tres proves es faran a Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà). La cursa de muntanya (18 km i 1.500 m de desnivell acumulat) es farà el dissabte 28 i tindrà un recorregut tècnic i exigent. Pel què a l’open d’escalada, també serà el mateix dissabte, a la zona d’escalada del Pavelló Municipal d’Esports. Finalment, el diumenge 29 hi haurà la prova de BTT (amb tres recorreguts diferents).

En definitiva, els interessats teniu la possibilitat de repetir l'experiència i participar en una o varies de les proves organitzades. Al següent enllaç hi trobareu tota la informació del II Terra d’Indiketes: www.terraindiketes.tk


L'any passat ja sabeu com ens va anar... igual s'els hi ha de donar una altre oportunitat... m'han dit que han canviat d'organitzadors... al menys a la cursa de BTT... esperem que l'esmorzar sigui com cal tot i que és cara de collons!!! 20€!!!