Per fi una sortida en condicions... be, quasi!!!



Per fi avui ha caigut una sortida en condicions... be, han sigut només 25 quilometres, però intensos, intensos...

Ahir, per motius de feina, me va tocar treballar, me vaig perdre el retorn d'un crack d'això del BTT i Internet... en Mirafiori va tornar i juntament amb en MAD i l'Arnau van anar a els Metges... amb esmorzar inclòs.

Avui la sortida que havia preparat era d'aquelles de noves coneixences... volia anar a un dels primers llocs on vaig anar en BTT després de la gran malaltia que me va canviar la vida... a Argimón. En aquella ocasió vaig sortir de Vidreres, i avui volia fer-ho des de casa.

Per motius de temps no podiem afrontar aquesta sortida, que es preveu d'uns 60 quilometres, així que ens hem conformat amb intentar fer el circuit curt de la cursa per parelles de l'any passat... i dic intentar, ja que ens hem perdut al mateix lloc on amb en Mirafiori ens vam ficar a la ruta que vam organitzar per coneixe'ns...

M'ho he passat teta, ja que en MAD m'ha deixat vidilla i no m'ha matxucat a les pujades... l'he seguit força de prop... tot i que el camí a la pujada esta molt trencat i ple de pedres de l'erosió de les pluges...

Ara hem de buscar un nou substantiu per definir el que han fet als camins per aquella zona...



Tenim els corriols, que són els camins per on només passa la bici... camins, que passa un cotxe amb dificultat i si és 4x4 millor... pista, on ja es pot anar amb un turisme, inclús es poden creuar dos... i el que han fet, on es poden creuar fins quatre turismes, i 2 o tres metres més de vegetació repelada.... s'accepte suggerències que defineixin aquest nova categoria!!!

Amb els camins superenxamplats, ens ha faltat orientació... les referències les havíem perdut, així que hem anat a parar a una superfinca, on el masover ens ha obert la "peazo" de porta per sortir... després enllaç per carretera, on en MAD s'anava quedant!!!

Bona sortida... dissabte la desfrenada!!!

3 comentaris:

JOAN DURAN ha dit...

hola nois:els camins amples es diuen ATROPISTAS,perque ens poden atropellar mes facilment,bueno que os vagui be disabte

Jordi Marina ha dit...

Molt bona, ATROPISTES!!!! Primera opció!!!

Gerard ha dit...

A la desfrenada disfrutareu com nens petits !!! Ull amb el ritme que al voltant del km 20 s'enllacen un parell de pujades que fan força pupa, va bé arribar-hi bé de forces.
Fins dissabte.