Romanyà i els seus encants


Modalitat: BTT
Distància total: 30,50 km
Desnivell de pujada acumulat: 518 m

Sortida tranquil·la la d'avui.

En principi en Dani, l'Albert, la Marga i un servidor estàvem al punt de trobada a l'hora convinguda... hem estat esperant a en MAD i en Manel una estoneta, i al veure que no venien hem agafat camí cap a les Gavarres... durant el recorregut s'han afegit en MAD i en Víctor... aquest últim, com sempre, ha arribat tard... però es que si no, no seria en Víctor.

Inicialment, les intencions eren pujar al Puig d'Arques, però aquesta nit ha fotut un xàfec que juntament amb els treballs forestals que estant fent en alguns camins, els ha deixant impracticables... en alguna pujadeta hem hagut de posar el peu a terra per falta de tracció. Menció apart tenen tots els tronquets que hi ha al mig del camí que dificulten l'ascens, també, de manera considerable... ja trobarem temps millors...

Al final, a Can Llac, hem decidit escorçar el recorregut i anar fins a Romanyà, a veure el Dolmen de la Cova d'en Daina... un dels més antics de la Península, i posteriorment al Mirador de les Mirandes a Romanyà... com sempre, les vistes impressionants.









Després, hem baixat pel GR fins al pla de Panedes... i cap a Llagostera que hi falta gent. 30 quilometres, que després de lo d'ahir, no estan malament.


1 comentari:

Txarly ha dit...

Buena ruta, corta pero seguramente que muy intensa. Y las fotos, impresionantes.
Un saludo.