La casa dels Xuklis


Que és la "Casa dels Xuklis"?

La "Casa dels Xuklis" és una casa d'acollida, situada en uns terrenys a prop de la Vall d'Hebron (Barcelona), per a les famílies dels nens i adolescents malalts de càncer que han de desplaçar-se lluny de les seves llars perquè els seus fills i filles puguin rebre tractament en els hospitals de referència de la ciutat comtal. La "Casa dels Xuklis" té gairebé 2000 m2 i disposa de 25 apartaments de 30 metres quadrats per allotjar de manera individual a les famílies. També disposa de zones comunes com la cuina, el menjador, la biblioteca, sala de jocs, jardí i hort urbà. La casa ha estat parcialment decorada, de forma gratuïta, per dissenyadors coordinats per Casa Decor.


I que te a veure amb la bici?

Un repte solidari que recull fons per acabar la Casa dels Xuklis. INÈRCIA SOLIDÀRIA PER LA CASA DELS XUKLIS (www.inerciasolidaria.com)



Aquest repte ha estat impulsat per l'empresari, entrenador de triatló i esportista Xavi Àlvarez.

El proper 30 de juliol, Xavi Àlvarez, participarà en les 24h Cyclotour del Circuit de Calafat (Ametlla de Mar - Tarragona) i donarà 25 cèntims per Km recorregut al projecte de la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer: la Casa dels Xuklis.



L'objectiu d'Inèrcia Solidària és el d'implicar a la gent en la recaptació de més donacions. En aquests moments no únicament s'estan recaptant ja donacions de particulars i empreses sinó que més participants a la cita de resistència ciclista s'han unit al repte.

Els diners recaptats per Inèrcia Solidària 2011 s'utilitzaran per habilitar les últimes habitacions de la Casa dels Xuklis.