La marxa al inrevés


Ahir, a la Cursa de Sant Esteve, vam quedar uns quants per fer una sortideta en BTT avui. Així que amb una temperatura de 0º, ni fred, ni calor, i a una hora prudencial, les 9h ens presentem per trencar una mica el gel...


En Lluís i en Duran amb cara de fred


En Pol... encara dormit?


Eps un extraterrestre...


... no, en MAD.

Decidim que fer... uns volen fer el recorregut de la Marxa per parelles, jo no me vull mullar els pues (es creua 5 vegades el riu), així que a algú se li acudeix dir de fer el recorregut al reves... deixant per al final del recorregut les remullades al riu.

Enfilem els 5 cap a la Ruira... quina pujada! M'enrecordo dels canelons de la mama, del rodo de carn de la cunyada i del Sr. Antiu Xixona i companyia!!! Collons, com m'ha costat pujar, o com han pujat els companys... per sort per mi, en Pol, que sembla un tiu intel·ligent, s'ha enganxat a mi gaudint d'un ritme tranquil per ell. Amb l'escalfor de la pujada, els dits de la ma comencen a entrar en calor i a fer aquell mal quan es descongelen.

Un cop a dalt comença un puja i baixa per la zona de l'Ardenya... molt i molt guapa... la sensació d'anar trencant gel és impressionant... les bases amb un gruix de gel impressionant, i el terrenys completament glaçat. En Duran ens anava informant en tot moment de la temperatura que feia... +1, +2, +3, +4 de màxima!!!

Fins ara tot ha sigut pista o caminets ciclables 100%. A partir d'ara comença un tram molt corrioler. Primer la pujada impossible (ara és baixada!!!). Després dels primers metres, que no hi ha qui ho baixí, baixada guapa d'aquelles que quan arribes a baix de couen els braços...


Espereu que faig la "afoto"


Senglar 1, baixant


En MAD motivadísim amb la seva nova SCALE


A en Pol li he tallat el cap


En Lluís, senglar 2

Passem el corriol del tub, i arribem a la zona del pont, a la zona de Can Crispins... que guapo!!!



Pugem fins a Banya Croua on aprofitem fer menjar alguna barreta...



La temperatura segueix estant entre els +2 i els +3º. Fred, i ara ens endinsem a la zona del riu Ridaura, on el creuem com "Autentical Bikers"... a peu!!!. Primer pujar un corriolet que vam netejar l'any passat. Complicada l'entrada. Després baixar un corriol amb un gran xargall central molt i molt tècnic. Trobo a en MAD que s'ha passat de frenada... i arribem a Can Nadal, en Lluís ha de marxar, en MAD també ha d'arribar a una hora prudencial a casa... són quasi les 12h, així que decidim retornar cap a casa... nova creuada de riu, 0 peus mullats, tot i tenir-los glaçats!!!

28 quilometres. Dutxa calenta i a preparar el dinar!!! Jornada guapa de BTT!!!