Me fan mal les potes


Ja fa dies que me fan mal les "potes".

Des de Nadal, on me vaig donar conte del meu pèssim estat de forma, que he intentat corregir una mica la situació, perdent pes, i allargant les sortides i les sessions al gimnàs.

En quant al primer objectiu he perdut 12 quilets, i dono per finalitzada l'operació bikini. Intentaré perdre algun quilo més, però de manera més progressiva i no amb tanta necessitat de força de voluntat.

En quant al segon, he anat incrementant cada setmana una mica el volum de treball començant amb unes 7 hores la primera setmana i arribant a quasi 13 hores la setmana passada (estava de vacances i vaig fer dos sortides llargues el cap de setmana).

Evolució de les hores de treball setmanals

Tot això, m'ha portat a tenir un mal de cames impressionant.

Avui, després de dinar, he sortit a passejar, i tenia molèsties als quàdriceps i als isquiotibials. El fet de sortir a passejar i tenir molèsties, que ja les tenia quan "entrenava" m'ha fet replantejar tot una mica... és veritat que sense dolor no hi ha recompensa, però jo tampoc estic buscant res... si!!! Busco gaudir de les meves caminades per la muntanya, de les meves sortides amb la colla amb la btt i últimament redescobrir la bici de carretera que tant vaig gaudir en els meus temps d'adolescent i joventut.

És per això, que aquesta setmana la dedicaré a descansar, a no fer res si me ve de gust, a sortir a córrer alguna nit si tinc ganes, a anar a alguna classe d'spining o fer alguna sortida nocturna (tinc ganes de pujar al Mirador de les Mirandes de nit).

En quant a la alimentació seguiré amb els hàbits que he adquirit, però hi haurà ocasions per fer un bon dinar, o un bon sopar, o un croissant de xocolata... però controlant!!!

Per cert, tot aquest esforç te un resultat... ahir vaig fer un test. Vaig fer el mateix recorregut que havia fet al Nadal amb la bici de carretera: Llagostera-Cassà-Quart-Vilablareix-Santa Coloma-Mallorquines-Caldes-Llagostera. Al Nadal vaig fer una mitjana de 25 km/h, ahir amb el vent de cara 3/4 parts del recorregut me va sortir una mitjana de 30 km/h. Tot i això, vaig arribar "descansat" i inclús volia desviar-me per Sils-Vidreres-Lloret-Tossa, però el temps premiava.


Evolució del meu estat de forma segons el SR. Polar (el pic inferior correspon al test del Nadal)

Que bonica és la bici si la treballes, i que dura és quan la deixes al garatge!!!!

1 comentari:

Quique ha dit...

Felicitats Jordi. Admiro la teva força de voluntat i el teu esforç. Crec que fas un bon plantejament a partir d'aquest moment i després d'aquest temps de "patiment" que ha tingut recompensa, sobre tot a nivell emocional (quina satisfació i que be que es troba un d'esprés d'aconseguir els seus reptes...). Ara a gaudir de la bici, de la muntanya i de la vida amb la teva gent, que són dos dies...