Roberto Heras entrenant per Llagostera

Avui la intenció, i després de no poder deixar la bici a fer el manteniment anual a Medina Llagostera, era sortir amb els del Club... m'he posat el despertador amb aquesta intenció.

La veritat, no he dormit gaire, dolorit de la "ostia" que me vaig fotre ahir, així que magullat, amb un dolor intens de cervicals i de braços, decideixo no sortir en bici i anar a la copa Gironina a donar un cop d'ull... me dono la volta al llit, i me torno a dormir una estoneta més!!!

Després d'una estona me desperto i veig que ja és tard per anar a veure a la Xènia i l'Arnau, així que aprofito per fer un dels plaers de la vida... anar a esmorzar al bar llegint el diari...

Així que mi fico en un forn cèntric de Llagostera i demano... començo a llegir el diari i de cop entra en Roberto Heras i un company seu, vestits de ciclistes... demanen, i jo me moro de ganes de saludar-lo i xerrar una mica amb ell, però a l'hora no me sembla be destorbar el seu descans... així que m'he quedat amb les ganes de parlar amb ell i fer-me una foto!!!


Si llegeixes això Roberto, força als pedals!!!

Pels que no ho sapigueu, Roberto Heras (nascut l'1 de febrer del 1974 a Béjar), és un ciclista espanyol. Les seves victòries més destacades són la Volta a Espanya 2000, 2003 i 2004 i la Volta a Catalunya 2002.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tambe s'ha de recordar que va fer TRAMPA i va donar positiu.

Jordi Marina ha dit...

Si, per això va tornar/li van treure la seva volta a Espanya al 2005 i va estar inhavilitat 2 anys.

MAD ha dit...

Como dominas,

no sería capaz de distinguir entre Roberto Heras y Marino Lejarreta(ya sabes, otro ciclista un poco más viejo)

La culpa es del casco que afea mucho.

Jordi Marina ha dit...

Hay que reconocer que Lejarreta es mas de nuestra época infantil/juvenil!!!

Saludos