Descans fins diumenge per la Cabrerès


Ahir vaig fer la meva última sortida fins diumenge on m'espera un nou repte... la Cabrerès.

Pels que no la coneixeu, és una MegaMarxa de 3.000 beteteros rodant per la zona del Cabrerès, que és un territori d’uns 150 km2, aproximadament, a cavall entre les comarques de la Garrotxa, La Selva i Osona.

Hi ha pobles de singular tipisme com Rupit i Tavertet, santuaris i ermites d’antiga història, espadats i abruptes cingleres que contrasten amb el paisatge dels altiplans d’espessa vegetació, de rierols que formen cascades i salts d’aigua, d’importants masies i cases pairals... És un país antic i poblat, ric de llegendes entre la bruixeria i la religió, entre la saviesa popular i la tradició, que la feréstega tipografia ha anat creant al llarg del temps.

Per mi és un repte i a l'hora una incògnita, ja que superaré per primera vegada els 2.200 metres de desnivell en una ruta.


Foto de la pàgina oficial

La filosofia de la marxa és de gaudir el passatge i la ruta, més que lluitar per un temps a la classificació. Això m'afavorirà a l'hora d'assolir el meu repte.

Només me queda que agrair a en MAD i l'Arnau la rostida d'ahir a la nit, que al final es va convertir en un entrenament de qualitat. (I és que no se quina presa tenen aquesta parella últimament). Així mateix, agrair el seu suport incondicional i els missatges de coratge per finalitzar la marxa (o serà, filosofia inversa). Per desgràcia ells no poden venir. En aquesta aventura m'acompanyarà el meu germà Albert, i el seu amic Ignasi...

Diumenge la crònica, segur (be, igual dilluns en funció de lo petat que quedi)



La ruta

6 comentaris:

Theo ha dit...

Animo con la ruta, ya veras como es menos de lo que parece. Además esa zona es muy muy chula y aunque la ruta sea dura el esfuerzo merece la pena.

Suerte, otro 3000 estaremos por Cantabria con el Soplao. Ten cuidado no te guste esto de las palizas y el año que viene este en Cabezón.

Un saludo!!

manel marina ha dit...

Quizás el año que viene me pueda añadir yo con la alpina (ya está toda montada).

Ya verás como la cabrerès irá bien y encima vas con buena compañía.

Pasarlo bien, ok?

Besos.

PD.: El Careñana tienen el meio huevo a 120€, lo vi ayer.

Paco ha dit...

Que et vagi molt bé la Cabreres...!!!
però no facis massa el cabra...!! tingues seny..!!
Bon territori..però potser massa gent.

Jordi Marina ha dit...

THEO: Gracias por los ánimos, ahora de momento toca pasar esta nueva etapa algo más cañera, con algo más de kilómetros y desnivel +... por cierto suerte a ti también!!!

MANEL: Mi intención es disfrutar, no creo que con 3000 btteros se puede hacer otra cosa que intentar acabar la ruta y disfrutar del paisaje. El año que viene, si repito, tu también, con la Alpina o con la Ghost.

PACO: És una altre historia, ja ho se, però vull fer-la!!!

Salut a tots!!!

Pere ha dit...

Joooordiiiii!!!!!!

Ho pasaras teta. La cabrarés es "la marxa". Ja sé que no ho farás, peró no et piquis, no val la pena.
La camera de fotos sempre a punt i a disfrutar.

Esperem megacrónica.

Salut.

Anònim ha dit...

el cabrerès està massa massificat......si el que vols es anar tranquil i tenir temps per gaudir del paisatge, no et preocupis que tindras tot el del mon, perquè amb les cues que es fan, estas molta estona parat....i si no, carregat de paciència......