Com els PROS...


Modalitat: BTT
Distància total: 28,61 km
Desnivell de pujada acumulat: 989 m
Índex IBP: 91

De tots es sabut que els PROS entrenen el circuit abans de les curses, i nosaltres com "PROS de pacotilla" que som també ho fem...

Avui ha tocat ensenyar-li a en MAD el recorregut llarg de la III Marxa per parelles de diumenge, no sigui que se li acudeixi voler fer la llarga.

Sortim d'hora.... molt d'hora. No se que li passa a aquest home, però cada vegada me fa matinar més. A les 8h havíem quedat, amb l'absència de l'Arnau que no se que dimonis li ha passat amb uns controladors aeris...

Iniciem el recorregut i veiem que ja està parcialment marcat... seguim les marques i anem fent el recorregut ja conegut, donat que els primers quilometres són comuns pel recorregut llarg i el curt...

A la primera pujada una mica tècnica me trobo a en MAD al ben mig del camí... imagino que m'espera, però jo vull arribar al final... no s'aparta!!! De cop me diu si tinc ganes d'arreglar una cadena... no m'ho crec. Si la bici només te 100 km!!!


Que fots al mig!?

Tronchacadenes en ma, trèiem un parell d'eslavons i fiquem un enganxe ràpid d'SRAM. No sabem si funcionarà be, donat que és per cadenes de 9 marxes i aquesta porta 10... rodem una mica i funciona be...


La cadena pels terres


"Beneit" enganxe

En MAD es vol retirar, però li dic que amb això pot anar tranquil·lament, i seguim amb "l'entreno". Hem perdut temps, però ell va controlant... puja... baixa... puja... baixa.... començo a estar cansat... queda la última pujada fins al desviament de la llarga i la curta i apreto els dents... veig gent coneguda, en Josep Guinó i el seu fill. Han quedat amb en Duran, en Recasens, i els PROS de l'equip MEDINA LLAGOSTERA... quedem que seguim i que ja ens atraparan.

Ara iniciem el recorregut totalment nou per en MAD... baixem pel nou corriol del Molí... el tiu el baixa tot... aquesta SCALE és una meravella... jo "patejo" una mica... pujar, el pujo fins a la zona de Can Crispins... collons quin fart de pujar!!!

Seguim per un camí relativament ample que dona al pont que vam fer tot passant per sota un pi tombat....



Passat el pont fem una paradeta per menjar una barreta, en MAD comença a estar cansat també, i li dic que es prepari, que encara queda el pitjor... de cop ens avança el grup marcador...


En Vicenç amb la cinta

Els seguim, trobem a un grup de caçadors que no s'ho prenen gaire be... passem el corriol del tub i ara toca lo bo... un nou corriol per aquest any... comencem a pujar-lo... primer sobre la bici, i de seguit al cantó de la bici... pujada super tècnica molt i molt llarga amb una necessitat brutal de força i mans!!! Qui la faci sencera tindrà la meva admiració de per vida!!!

Arribem a dalt amb els bessons carregats, els companys volen seguir per un camí planer... no saben res!!! Però no, el veritable circuit segueix pujant... ja sabeu, després d'emprenyar-vos com a crancs a la pujada "infernal" el camí segueix pujant i no amb una rampa suau... anem cap a Terra Negra... amb dos collons!!!

Baixem fins a una pista que porta fins a la Ruira... aquí hi ha un bucle, però en MAD i jo decidim que ja n'hi ha prou!!! Agafem el camí de baixada cap a casa, una pista ample que porta cap a Tossa i agafem el segon trencant!!! "Ojo" el segon!!! Porta directe a la casa de la Ruira...

I ara a saco per una baixada super pedregosa, relliscosa, perillosa... i cap a casa!!! Eps!!! Primer s'ha de fer un avituallament al nostre forn preferit!!!

Per cert, he acabat rostit com mai amb tant pocs quilometres!!!! Un IBP de 91 en 28 km, tela, telita, tela!!!

Diumenge diuen que farà bon dia!!! Ens veiem diumenge!!! Ah!!! I pel que tingui dubtes, el perfil!!!



I un Vídeo a Llagostera TV

4 comentaris:

Ivan ha dit...

Miquel t'has comprat una bici nova?Veig que es una scott blanca,suposo que de carbono no?Fa la pinta que es la que molts de l'equip del radikal bikes porten ara no?
Veig que seguiu amb plena forma com sempre.
Records Jordi i MAD.
Ivan

Carles ha dit...

Ja veig que tots esteu entrenant fort...
IMPOSTORS !!!! AIXÒ NO ÉS LEGAL!!! jejeje!!
Jo porto un entreno de sofà que és espectacular...
Exactament 3 setmanes degut a problemes digestius. Diumenge farem una execpció. En tinc moltes ganes!!
FINS DEMÀ!!!!

Jordi Marina ha dit...

Eps:

- Ivan: Li van regalar pel 40 aniversari... ara que és MASTER40 no hi ha qui li atrapi!!! Seguim en forma i divertint-nos com nens!!! A veure si ens veiem!!!

- Carles: Encara estas així. Que t'has fotut a la boca!? Diumenge posa-li celo a les enganxines de la bici, que te les treure'm!!!! És broma... demà a marcar camins!!!

Jordi Marina ha dit...

Carlitos!!! Que ha passat aquest matí? Que ja tens una edat!!!