III Marxa per parelles de Llagostera... divorci


Aquest any, i després del mono que vaig passar l'any passat, havia decidit córrer la Marxa per Parelles... i és que a mi el que m'agrada és pedalar!!!!

La parella? Com l'Arnau ja s'està "independitzant" i s'havia buscat algú del seu nivell, quedava en MAD lliure... portem 2 anys pedalant junts sempre que ens deixen, així que la compatibilitat està assegurada... formem parella.

Ja portàvem uns dies pressionant amb el resultat, en MAD tenia uns objectius que havíem de complir com sigui... és molt competitiu.

Ahir vam coincidir prenent un cafè, i me comenta que l'Edu (un company de feina d'en MAD i fins fa poc un dels PROS d'això del btt competitiu de Girona ) s'havia quedat sense parella, i que havia convençut a en Víctor per que anessin junts... el principal problema era que el nivell d'un i l'altre era molt i molt diferent... així que oficialment anirien de parella, però a la pràctica en Víctor vindria amb nosaltres... formant un TRIO!!!

Vam marcar l'estratègia: Donar-ho tot, no parar ni als avituallaments, i anar esperant als companys...

Quedem a es 8:30 h al pavelló i vestits de curt amb l'equipació de Club...

Sona el despertador i m'aixeco corrents a veure quin temps fa... farà sol, però ara fot una rasca de collons... dubto entre l'equipació curta del Club, o la llarga sense referències... penso, amb dos collons!!! la curta!!!

Esmorzo i preparo especialment la bici... dimecres vaig tenir alguna patinadeta amb la roda de davant, així que repasso pressions, engreixo be la cadena, ja que creuarem unes quantes vegades el riu, i cap al pavelló!!! De casa a la zona esportiva hi ha 500 metres de baixada, però, "quin fred que fot!!!"

Veig la bici d'en MAD, però a ell no el trobo, intento localitzar una equipació del Club, però no hi és, de cop veig que me fan senyals... és en MAD que va abrigadet!!! Ha omplert la butlleta de la inscripció, SOM UN TRIO, és el nostre nom...


En MAD omplit la butlleta



Comencem a trobar gent coneguda, els Arnaus, el meu amic NAVA, que fa la llarga, en Vicens, els Morales....

Intentem estirar una mica i escalfar per combatre el fred que fot, anem amb els Morales donant voltes per l'aparcament, quan de cop perdo de vista a en MAD... on s'ha ficat? Miro de trobar-lo, dono 20 voltes per l'aparcament, m'acosto al pavelló per si ha tingut un apreton d'última hora... no apareix... L'organitzacoó crida per donar la sortida i no hi és... estic al cantó del Víctor i penso el que he de fer, aquest "tiu" ha desaparegut, m'ha deixat tirat... surto o no? Decideixo que faré la cursa!!! A l'últim moment, apareix... ha anat a cambiar-se de roba!!! Te fred!!! Que "cabrón"... m'ha fet patir!!!

Sortim els últims... com que la sortida és neutralitzada, ja que s'ha de passar per un pas inferior de l'autopista, no podem avançar... això marcara els primers quilometres de la marxa...

Un cop tots hem creuat el pas inferior, que ha costat lo seu, donen la sortida... al principi no ens movem, molta gent a la "retaguardia"... el camí és ample i anem guanyat posicions... iniciem una suau pujadeta que ens fa entrar en calor de seguit, i ja, de cop, baixada cap a Ridaura... perdo en MAD, jo no vull arriscar avançant a gent, ja que molts van de cantó a cantó... creuem per primer cop el riu...




En Víctor creuant el riu

Molta gent ho fa a peu, jo he de creuar per la zona més fonda, però aprofito per fer-ho en bici i guanyar moltes posicions...

Ara ja enfilem un corriol estret on no es pot avançar... toca anar a ritme dels de davant, de cop parón... merda!!! A en MAD el tinc uns tius més endavant i a en Víctor li he perdut la pista a la sortida... anem fent... de cop s'aparten un parell de nois amb avaria mecànica i podem muntar de nou a la bici... al corriol hi ha un xargai central on si no vas en conte te pots quedar enganxat amb els pedals... vaig a tope de les meves cames i arribo a dalt.

Ara toca girar molt bruscament a la dreta i baixar per un camí estret, quasi un corriol, porto davant dues noies que crec són de Santa Cristina, baixen be, però jo podria baixar més ràpid... no les vull passar per por a fer-nos mal tot i que ens avança molta gent.

Arribem a un camí més ample i ja anem més a ritme, creuem el riu un parell de vegades i agafem un corriol amb una forta pendent, i un gran xargai lateral, això fa que hagis de posar tots els sentits... força i... eps!!! Parón de nou, començo a caminar pel cantó contrari de la traçada bona i avanço a molta gent... el cor està a punt de sortir-se per la boca, però segueixo a tope... arribo a la pista de l'abocador i veig que l'esforç ha sigut fructífer, he avançat a molta gent i ara vaig al meu ritme, tot sol, però al meu ritme... ha costat però he trobat el meu lloc...

Veig a en MAD esperant a l'entrada del corriol que baixa, esperem al Víctor. Ens passa la gent que he avançat al corriol del xargai. Uns minuts més tard arriba en Víctor, tirem i trobem a les noies de Santa Cristina, aviso que al final del corriol s'ha de girar a l'esquerra... baixen molt al seu ritme, jo puc anar millor, me queda la pujada a Banya Croua i ja m'avançaran penso, així que deixo anar els frens i avanço a en MAD i les dues noies, tot increpat per aquest últim...

Arribo al final del corriol i toca girar a l'esquerra tal com havia avisat, hi ha el controlador que me fa senyals, però he de frenar, esquivar un xargai que hi ha al mig de la traçada bona i girar... masses coses alhora... m'ensurto!!

Ara ve un tram de camí ample que puja a Banya Croua, vaig al meu ritme, ja que penso que conto amb l'avantatge de la baixada... a les últimes rampes m'avança en Víctor... collons!!! Darrera en MAD... apreto tot el que puc. Vaig una estona sol i veig que m'ha atrapat una de les noies... intento seguir-la, però la pendent no em deixa... ja es veu l'avituallament quan m'avança la segona noia...

Arribo a l'avituallament i en MAD, que està parat, me diu que tiri. Collons, no puc ni fer una got de cola? Ell va agafant plàtans i barretes i jo li demano a en Toni (avitallament) una cola, que me prenc molt i molt ràpid... en MAD es queda, i marxo... veig a l'Oscar que va amb l'Alan i ens saludem... en Víctor està esperant al desviament de la llarga i la curta i li dic que tirem... comencem a baixar i trobo de nou a les dos noies... ens fiquem en un corriol molt guapo paral·lel al riu i després d'una zona molt i molt tècnica que s'ha de fer a peu ve una forta pujada i aquí ja ho dono tot i avanço a les noies.

De cop m'atrapa en MAD, som molt a prop de l'arribada i comenta d'esperar a en Víctor... ara ve la zona que més me beneficia i penso que com estan més forts que jo ja m'atraparan...

Comença el pla i foto el plat, veig en algun moment els 50 per hora... collons!!! Trobo a una parella de l'Ambisist i els hi demano pas, les cames me couen, i penso que m'he passat fent un esprint de 3 o 4 quilometres, però és una zona que me beneficia... arribo al pas inferior i afluixo ja que patina molt amb l'aigua... miro enrere i no veig als companys... collons!!! Els espero? Tenia a en MAD darrera, ha d'estar aquí mateix... segueixo!!!

Entro a META i sorpresa!!! En Víctor ja ha arribat... però quan m'ha passat!?!? L'Oscar també!!! No l'havia deixat a l'avituallament!? I en MAD no arriba!!!


En Víctor arribant a META

Ostres, començo a pensar que s'ha quedat esperant a en Víctor, i ell està aquí... s'ha colat en un desviament i ha aparegut a la carretera i no ha reculat... truco a en MAD,però crec que no porta telefon... Trobo als Arnaus que ha fet un carreron i en MAD no arriba!!!

Al final el veiem que ve.



Arriba tot cabrejat fotent crits a en Víctor, i després a mi... intentem evitar la confrontació i anar a esmorzar...

La veritat que m'ho he passat mot be, el terreny estava ideal, hem pagat en excés una mala posició a al sortida, i els objectius quasi complerts... els Arnaus ens han tret 12 minuts, quan l'objectiu era que fossin menys de 10, però segur que amb una bona posició a la sortida s'hagués assolit!!!

A la tarda 2 hores i mitja de patejada per refrescar les cames.... o no!!!

Classificacions

Fotos del CLUB CICLISTA SERINYÀ

Fotos de l'Albert Domenech al control depas del Molí de Can Nadal

Fotos del CLUB CICLISTA BICIOCI

12 comentaris:

Pere ha dit...

No, si ja ho dic jo, que al final en Mad no voldrà sortir amb tu si li segueixes foten tanta canya.

Salut.

Quique ha dit...

Hola Jordi. Bona crónica, si senyor, i el recorregut té pinta de ser molt maco pel que expliques i les fotos que anat veient. No se si tens el track o si està al WIKILOC. El buscaré per fer-lo, si puc, aquesta setmana.

Txema ha dit...

Bona crónica Jordi!!! Ja veig que set un "mano a mano" amb les dues noies!!! jejeje,
Felicitats per la cursa!!! Ens veiem!

Nava ha dit...

Jordi cada dia te veo mas y mas motivado, cojonudo, por cierto, si que la larga se las traia, joder con las subiditas del copon, acabe para el arrastre, cuidate campeon !!

Noe SLopes ha dit...

Anda que sois!!!
Sois un trio y no llegais ni dos juntos a la meta, jajaja, vaya tres!!!
Eso de cruzar el rio cinco veces con el agua fria tiene que dar una alegria tremenda ehhhh
Felicidades trio!!!

Jordi Marina ha dit...

Pere: Hi tant que voldrà sortir amb mi, el que falta una mica de coordinació i estudiar una mica més be l'estratègia!!!

Quique: La veritat que val la pena!!! T'he enviat els tracks al correu gmail del bloc

Txema: Ostres amb les dues noies... dures de rosegar de collons, però m'ho vaig passar teta, ara les avanço, ara m'avancen a mi... divertit!!!

Nava: Com vols que no estigui motivat a la cursa de meu poble!?!?
Et vaig avisar que era dura, dura, dura... que tal els bessons després de la pujada? Espero la crònica!!!!

Noe: Som així, descoordinats total... a més, hi havia molta gent i costava mantenir posicions!!!! La temperatura era agradable i amb una mica de pràctica i saber escollir el lloc te mulles els peus el mínim!!!

Ivan ha dit...

Molt bona cronica Jordi de la cursa per parelles,veig que ja aneu a un ritme molt i molt bo el dia que coincidim haureu de fer unes cuantes parades pk no us aguantarem el ritme ni molt menys.
Vagi be i fins aviat.

arnaudonate ha dit...

Eii!

Només et vull dir, que a mi també m'ha perjdicat les cues. he,he

Em semble que t'has passat amb els 50 pel pla.

dew

Jordi Marina ha dit...

Arnau: Però tu has vist al video a tota la gent que vam haver d'avançar!?

Si vosaltres sortiu dels primers!!!

Per cert, els 50 els vaig veure... vaig anar a tope!!!

Ivan ha dit...

Jejejejeje molt bona Arnau foten canya aqui als grans encara que ja potser veritat que anessin a 50 en pla tant entrenu i spining segur que fa efecte.
Normal que en MAD us fotes la bronca si foteu ritmes alts com aquest jo tmb m¡hagues emprenyat xDDDDD!!!
Apa records i bones festes a tots companys.

Jordi Marina ha dit...

IVAN: A veure si fem una pedalada nadalenca!!!

Ivan ha dit...

Jordi:Jo treballo tots els dies menys 25 i 26 i 1 els altres dies i diumenges inclosos treballo mati i tarda o sigui que ho tinc una mica complicat jejejejeje pero a la que pasin festes i rebaixes ja tindre diumenges lliures a veure si fem una "pedalada" pk anar al vostre ritme em sera imposible aguantar.
Records.