Copa Gironina - Porqueres

No!!! Ho he anat a Porqueres, avui es celebrava la Fira del Bolet a Llagostera i tocava fer una mica relacions familiars... a més estava molt cansat ja que ahir a la nit vaig sortir amb els amics fins tard... juas!!!

Però si que he vist les classificacions dels nostres representants més menuts...

La Xenia un altre pòdium(3a) a la categoria Femines pre benjamí... ja pot anar a comprar-se una nova balda per penjar les copes...


L'Arnau 6e a la seva categoria (ALEVINS 2)... molt be després d'un cap de setmana ben atapeït... nanu has fet dos carreres en un cap de setmana... com els pros!!!



Al final si que s'haurà de fer una secció infantil de competició!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jejejeje la Xenia un altre cop podium?pero si nomes son 3 en la seva categoria jejejeje sempre fara podium!!!!!!

Anònim ha dit...

A l'espavilat del primer comentari nomès dir-li que a Porqueres eren quatre nenes prebenjamí,"listillo"

Jordi Marina ha dit...

La classificació de prebenjamí és:

1 PLANAS,Joana NO CLUB 00:06:00
2 MAESTRE,Carla ESPA 00:06:05
3 DONATE,Xènia LLAGOSTERA 00:06:20
4 BOADA,Mireia SANT NARCIS 00:06:30

Si algú te dubtes:
http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Benjamins_2.pdf

Així mateix, agrairia que la gent s'identifiques o no admetré cap comentari anònim.

Gracies.

Anònim ha dit...

D'espavilat res ni listillo ok?O sigui que tampoc us posseu aixis per un comentari sense cap maldat i ja salteu d'aquesta manera.I si no vols admetre comentaris anonims no tinguis una web "LISTILLOSSS".

Gracies.

Anònim ha dit...

Primer dius que ni espavilat ni listillo. Desprès ens demanes que no ens posem així i finalment acabes diguent-me a mi i en Jordi "LISTILLOSSS"

Potser que t' apliquis l' educació primer tú, per desprès exigir-li als demès.

I per la próxima, informa't be abans de fer qualsevol comentari equivicat, espavilat

Anònim ha dit...

Ja veig que aqui d'educació cap ni un una amb tu,pk en cap moment he faltat el respecte a ningu i tot el que he dit ha sigut amb bones paraules,ja veig que no sabeu acceptar les critiques i a veure si toqueu de peus a terra i una mica de humiltat tambe us aniria be que ja sou grandets.
Si us ha sentat malament el comentari no era pas la meva intenció i demano disculpas a les persones afectades pero crec que d'un granet heu fet una muntanya volsaltres mateixos.

Jordi Marina ha dit...

Be després d'aquesta polèmica no admetré cap comentari que no estigui signat...

Al Anònim 1. Comentar, que és molt difícil transmetre el que és vol expressar al llenguatge oral al escrit i per tant comentaris sense cap intenció poden convertir-se en intencionades segons la interpretació del lector...

Al Anònim 2. Puc entendre que facis una interpretació errònia del comentari del Anònim 1, però segons ell no ha sigut amb mala intenció...

Així deixo tancat el tema convidant-vos a continuar seguint les meves aventures amb la bici per aquest mon, i us convido a fer servir la vostra identitat als proper comentaris donat que alguna sorpresa us podeu donar!!!

Salut!!!

Al Anònim 2.

Anònim ha dit...

Em sembla perfecta el comentari Sr.Jordi Marina tens tota la rao,ja ho he dit abans que el meu comentari no anava amb mala intencio i ja veus lo que s'ha montat al final,en fi a disfrutar de la bici tothom que pot.
Per cert molt bo el teu blog.