Copa Gironina - Calonge

Espectacular resultat dels representants més menuts de Llagostera a la Copa Gironina.


A esperes de la crònica del nostre enviat especial (MAD), la Xènia ha fet un tercer a 55 segons de la Marina i la Joana que deuen estar patint de valent per la primera posició.

Al alevins, apart del Xavier Ferrer que està intractable, dura lluita entre els Arnau's, assolint el primer podi de la temporada el nostre Arnau Donate que ha quedat en tercera posició a 9 segons de l'Arnau Oliver.





Veient les fotos, toc d'atenció a l'Oscar, a veure si els hi dona equips d'hivern als nanos!!!

Crònica d'en MAD als comentaris

RESULTATS
FOTOS: RaikalBikes

3 comentaris:

MAD ha dit...

Hola,

¡HO VEIEU COM JO TENIA RAO!

per fi l' Arnau ha aconseguit un podi. Ha fet tercer pero li ha faltat un pel per lluitar pel segon lloc. A més, ens ha donat una gran matinal de BTT perque ha anat avaçant posicions fins atrapar el 3er i s'han jugat un esprint final per pujar al podi.ESPECTACULAR!
La Xènia continua sent una fixe del podi (tercera de tres) però ja hem aconseguit que faci alguna sortideta amb el seu pare, i estem segurs de que millorarà el seus resultats abans d' acabar el campionat(ja no ens coNformem en que no la doblin,VOLEM MÉS)

Jordi Marina ha dit...

El resultat de l'Arnau te a veure amb el fred que fotia... a les fotos se'l veu morat!!!!

Enhorabona xavals!!!

(Bona crònica!!!)

Mirafiori ha dit...

Moltes felicitats Arnau!!! Aquest pas arribarà el dia on hauré de dir: "Aquest nen va començar a sortir en bici amb mi i el seu tiet" ains...

Molts ànims!!!