Copa Gironina - Mont-ras

Nova participació dels nostres representants més menuts a la localitat de Montras.

No hi ha classificacions encara. Esperem la crònica d'en MAD per veure com era el circuit i les sensacions viscudes.

Crònica als comentaris (Gràcies MAD)

3 comentaris:

MAD ha dit...

Benvolgut i apreciat Jordi, avui anàvem a Mont-Ras. A Calonge vàrem anar la setmana passada.Aquest petit malentès ha fet que e l teu breu comentari sigui erroni. Avui, l' Arnau ha fet 5è de la seva categoria. El circuit era molt guapu pero duret, duret. Al principi havia una pista que pujava i pujava durant 1 km i l' Arnau necessita millorar el seu rendiment en les llargues pujades. Desprès, un corriol tècnic i divertit per baixar a tota llet on, aquí si, l'Arnau es troba molt còmode i segur(va estès el molt .....) Al final de la primera volta ha passat molt endarrerit, però a la segona li ha tret més d'un minut i mig als que tenia al costat i s'ha jugat el final en un esprint que, novament, ha guanyat.
La Xènia ha tornat a fer tercera(de tres) però, com ella mateixa ha dit, es noten els tres dissabtes que hem sortit a "entrenar". Va més forta a les pujades, utilitza el canvi amb més criteri i rapidès i, sobretot, baixa a tota canya amb molta més seguretat i fa servir els frens menys bruscament. Anem progressant.En definitiva, tercera cursa que no la doblen i, excepte una pujada a l' esglèsia molt trempada(fins i tot per mi) ha pedalat tot el circuit.

Satisfacció màxima entre els integrants de l' equip infantil de Llagostera pels resultats obtinguts i l' esforç realitzat.

Jordi Marina ha dit...

Ja he modificat la meva entrada... sorry!!!

Mcklein ha dit...

Bones senyors,ja veig MAD que la teva filla ja li has ensenyat be a fer servir el canvi jejeje i si surt com el pare en el tema de competitivitat vaja una fiera sera jejejee!!!.I l'Arnau en la seva linea i mica en mica millorant no si al final amb la tonteria vas a totes les curses eh Miquel jejejeje qui ho diria!!!
Apa senyors que vagi be i fins la proxima!!!