Ja no soc un Autentic Biker


Avui havia quedat per fer una sortida d'uns 30 quilometres amb la BTT. Per tal de combatre el fred havíem quedat a les 9h.

Quan m'ha sonat el despertador, m'he aixecat com sempre, he obert la finestra, i la primera imatge ha sigut veure una gran capa de gel a la piscina del veí. He baixat correns a veure la temperatura que marcava el termòmetre que tinc al carrer i estava per sota de -3º.

He decidit que no sortiria a patir. Si ja ahir, amb 0º, ho vaig passar malament, amb -3º podria ser mooolt pitjor.

Si, reconec que soc un rajat, que ja no soc mereixedor de portar la samarreta d'Autentic Biker, però lo be que s'esta a casa prenent un cafè calent i llegint el diari....

Per cert, ahir, mentre planificàvem la sortida d'avui, vam decidir que diumenge que ve aniríem a la 2a Marxa dels Pirates del Rocà que organitza el CCFarners. Avui m'he trobat tres (3) correus convidant-me, i enviant-me la informació de la marxa. Coincidències?

No se que passarà amb les llicencies, però, tot hi estar tramitades, la Federació te la impressora espatllada i no pot imprimir-les, així que dubto que les tinguem per la marxa.

4 comentaris:

Gerard ha dit...

Jo tampoc sóc un autèntic biker!!!
Me ben rajat, ho tenia tot apunt, però després de llegir moltes cròniques de blogs d'ahir, vaig pensar que millor ben calentet a casa.

MAD ha dit...

Hola,

els autèntics bikers(Arnau i MAD) hem anat a Romanyà pel GR, hem baixat a tota llet pels corriols de la cursa de Castell d' Aro, hem pujat pel Puig dels lladres i hem baixat de nou a tota llet pel camí que van marcar com alternatiu al Carril Bici mentres feien les obres de soterrament de tubs al Carril. Hem tornat pel Carril a tota merda i encara he tingut temps d' ensenyar-li a l' Arnau el circuit que tenim per la Xènia passant pels camins del Mas Roig. En total 31 km i 2 hores de bici i 45 min de cafè a la Font Picant. A les 12 a casa. Per acabar d'amanir el matí fred? BTTru, la Xènia(que te 6 anys), la Carme(que ha après aixó de la bici fa 1 mes) i jo, hem agafat les bicis i ens hem anat fins a Can Morales passant per Ca la Loretu i tornant pel camí que va del Pla de Panedes fins al Carril passant pel camp de vol.13 km més.

Jordi, quedes destituit com a menbre de la Junta dels Autentics Bikers!

Per recuperar el mereixement de dir-te així, serà com els punts del carnet de conduir, hauras de passar una dura prova.Ja en parlarem!!!!

nikabike ha dit...

jajajaja... jo perquè estic lesionada que si no..... que si no m'hagués quedat al llit com has fet tu..... només pensar en el mal a les mans i als peus... buahhh!!! Una abraçada i cuida't, BIKER !!!

Anònim ha dit...

Es cert. Parlaré amb la federació perquè no et doni la llicència. Aquesta baixada de les temperatures va ser cosa d'en Moradell, per veure qui era un bon biker, o qui era un biker de sofà i manteta, ja ja ja....