Operació biquini. Setmana 1

Be, això va be... No he fet grans canvis a la meva dieta, i si que he abandonat males costums... Primer. Porto el bocata de mig matí sempre de casa, així evito que me'l preparin al bar, on el tamany és més gran del que jo vull. Segon. Si tinc molta gana, menjo alguna peça petita de fruita (mandarina), i no vaig en busca d'alguna galeta al companys. Tercer. He incrementat el consum de verdures als àpats de mig dia... si abans menjava verdura 3 dies de 7 ara intentaré que siguin 5 o 6. Són hidrats de carboni de baix index glucèmic que donen energia de llarga durada, i a sobre tenen fibra. Quart. Berenar. Intento berenar, i si puc serà fruita (plàtan no molt madur), o alguna barreta per tal d'aguantar be al gimnàs. Cinquè. Controlar el sopar. Quan arribes del gimnàs, i si a sobre no has berenat, t'ho menjaries tot. Et prepares alguna cosa lleugera, però com no tens prou, vas picant, i aquí entren calories descontrolades. A partir d'ara avui sopo això i punto. De moment la primera setmana he perdut 2,6 quilos. Pot semblar molt, però és relativament normal, ja que bàsicament és aigua retinguda. A partir d'ara ve el pitjor, on igual he de reduir una mica el sopar. Ja ho diu la dita: "Esmorzar com un rei, dinar com un príncep, i sopar com un pobre" Intento seguir la piràmide alimenticia i cuidar els índex glucèmics dels aliments.

6 comentaris:

Ricard ha dit...

Jeje, benvingut a la terra.
Aviat pujaràs millor.
salut

Xavi ha dit...

Ostres 2'7kg en una setmana, déu n'hi do, enhorabona i a seguir així.

Carles ha dit...

Carai!!!! 2,7kg. Tela...
Ja veig que la cosa funciona.
Anims i segueix aixi!

Ah, aquest diumenge res, tinc calçotada, ja tinc el pitet apunt...
Fins aviat!!

BTT Zona Alta ha dit...

Buen blog chicos!
Os invitamos a seguirnos.
http://bttzonaalta.blogspot.com/

Gerard ha dit...

Felicitats. Encara que aquests primers són el més fàcils de baixar, és un primer pas ben donat. A partir d'ara costen més de baixar i per tant té més valor baixar-los.
ANIMUS !!!

Nava ha dit...

Compañero !! no desfallezcas !! quien busca lo consigue, tu de tranquis, como el tabaco, imagínate que cuando estas en casa, esta prohibido comer, eso sí, no salgas a a la calle para hacerlo, capaz sería uno !! cuídate y dos kilos y pico de liquido, collons los tuyos, makina y dale caña a las grasas, declaremosles las guerra !!!!