Terra d'Indiketes - Marxa d'es Pollastre 2009

La "Marxa d'es Pollastre" arriba a la seva setena edició el pròxim 23 d’Agost. La cursa, que es disputarà a Santa Cristina d'Aro, manté la filosofia de modificar el traçat cada any, permetent que els seus participants vagin coneixent progressivament els meravellosos corriols que rodegen la població. S’han dissenyat dos recorreguts: un de 44 Km, pels més atrevits (pollastres), i un altre de 21 Km per aquells que vagin més justets de forces (gallines). També es realitzarà una pedalada infantil pels nens (pollets).


Una altra particularitat de la competició, per aquells que la desconeguin, es la "Pujada del Pollastre". Es tracta d’una rampa de pendent molt pronunciada i molt tècnica, situada enmig del recorregut, que els corredores han d’intentar pujar sense posar cap peu a terra. Aquells que ho aconsegueixin guanyaran un trofeu especial, que en les darreres edicions, només uns pocs privilegiats han aconseguit.

Finalment i com a novetat d’enguany, la prova s’emmarca dins del festival d’esports d’aventura Terra d'Indiketes, que a més d’aquesta marxa BTT, inclou una cursa de muntanya a peu i una competició d’escalada en bloc.


Més informació a: http://matxacuca.dyndns.org