Operació biquini. Setmana 2

Primer de tot agrair les mostres de suport que estic rebent a través del bloc i per altres mitjans. Es saber que esteu a l'altra banda fa que segueixi motivat i que no me tiri de cap a la nevera... Aquesta setmana el resultat segueix sent positiu, he rebaixat 1,8 Kg... molt? poder si! Penseu que dijous me van treure un queixal del seny, que he estat uns dies amb pures de verduretes, amb antibiòtic, i molta, molta gana no tenia... Ahir a la Marxa dels Pirates del Rocà, me vaig adonar que això de donar-ho tot i anar en "modo diesel" és impossible... la primera hora vaig aguantar un bon ritme, crec. Però després el meu rendiment va baixar molt i molt... Es per això que no aniré a cap cursa, marxa o esdeveniment competitiu fins que assoleixi el meu objectiu. Seguiré anant en bici, ja que és el que m'agrada... aprofitaré les curses que estan lluny per anar a veure als meus companys amb la bici de carretera, seguiré sortint amb la bici de BTT amb el meu company MAD, tot i que ara te un ritme molt per sobre meu. Dedicaré més temps al meu germà, intentaré treure'l una mica més a caminar (que costa molt), que el Kilimanjaro esta molt amunt, i si va en millor forma ho gaudirà més. En fin, que això va be. Espero que no me surti el "ramalazo" de mala llet... i és que per alguna cosa, als grasonets ens diuen panxes contentes. Bàsicament el meu menú és: - Al aixecar-me: Un got de llet i una torrada. - A mig matí: un entrepà de 2 llesques de pa de motllo i pernil, pernil dolç, llonganissa de gall d'indi... i un cafè amb llet. - Al mig dia: verdura, pasta, llegums o arros i carn o peix a la planxa. De postre un iogurt. - A mitja tarda: una barreta energètica els dies que vaig al gimnàs o fruita els que no. - A la nit: Un consomé i uns ous bullits, o uns espàrrecs amb tonyina, o un entrepà de pa bimbo. Coses fàcils. No passo gana, però quan la cosa es posa lletja, menjo una fruita. El principal escull és compaginar això amb el fet de dinar fora... Ho he solucionat amb la carmanyola. Anem be!!!

8 comentaris:

Paco ha dit...

Vas molt bé ...!!!d'aquí a l'estiu biquini assegurat..!!
Jo en canvi ja m'estic engreixant com un porquet, de no poder cremar rés.!!

Gerard ha dit...

Vas perfecte, a aquest ritme, no serà bikini sino serà una tanga!!!
Felicitats!!!
Suposo que el més important és agafar uns hàbits sans de menjar (que ja costa!!)

Pere ha dit...

Be Jordi!!!!!!
segueix així, amb constancia. Les primeres setmanes es baixa molt ràpid, a partir d'ara si vas perdent 500 o 800 gr per setmana estarà molt be.
No tinguis pressa.
Salut,

Pd: La teorica la conec, la practica la tinc oblidada.

Andres ha dit...

Saludos desde http://bttcanigo.blogspot.com

Nava ha dit...

Bueno, jo ja vaig preparant la tovallola tipus llençol, per que amb el "peaso cuerpo" que estas construint no em queda mes remei que acompanyar-ta i estendre el llençol per que ens fiquem tu i jo, lògicament esperant que piquin les titis i es sentin al costat dels nostres cossos danone, jejejeje !!!!
segueix axis !!

Nava ha dit...

per cert no he dit on ... a la platja es clar !! jejeje.

Theo ha dit...

Con esos kilos menos, vas a volar por los caminos. Animo con la dieta!!

Quique ha dit...

Moltes felicitats... això si que és un repte i de moment portes un ritme molt impressionant. S'ha de tenir molta força de voluntat per fer el que fas. Ànim i a continuar...