Llagostera - Barraca dels Caputxins - Sant Grau d'Ardenya- Llagostera

Distància total: 28,75 km
Desnivell de pujada acumula 856 m

Índex IBP: 76

Sortim en Miguel, l'Arnau i jo... al final el Raül ha fallat!!!

Enfilem cap a Can Moner i comencem a pujar cap a la Pujada de Can Cabanyes de Montagut... trobem encara el camí tallat per uns treballs forestals que estan parats fa més de dos mesos!!! Com pot ser això??? No és perillós deixar tots els restes vegetals al mig del camí?


Treballs forestals al nostre corriol preferit... ja portem més de dos mesos sense poder-hi passar

Així que busquem l'alternativa pel camí paral·lel, és més ample, no tant divertit, i al final te tres pujadetes impressionats!!!

Les pujades del final del camí alternatiu

Arribem a dalt de la cresta de la muntanya, i les vistes al mar són magnífiques...


Només per això val la pena l'esforç

Iniciem un ascens curt cap el Puig de l'Avi, per tal de, de seguit, començar un descens per una pista ample cap el Puig de les Cabres, però de seguit ens desviem agafant un corriolet molt divertit i técnic, encara que estressant per alguns... qualsevol dubte, o errada fa que t'en vagis muntanya aball!!! Trobem als Caputxins.... són roques, que per la seva forma fa que en unes condicions de llum i amb una mica de imaginació, semblin caputxins... segurament els efectes de l'alcohol i alguna visita nocturna han donat nom a aquesta formació rocosa.



Els Caputxins

Arribem al camí que ens portarà a Sant Grau d'Ardenya... la mitja del dia no és bona... entre les pendents, les paradetes que ens demana la bici per contemplar el paisatge, etc... fa que comencem a espavilar una mica...

Arribant a Sant Grau

Fem una visita llampeg al exterior del monestir i agafem un corriol que ens portarà fins a Can Cabanyes de Montagut... aquí ja comencem un descens molt i molt ràpid, però perillos, donat que ha esplanat el camí, i l'han deixat sense compactar, trobant zones amb acumulació de sorra i per tant, la bici va per on vol... l'Arnau pateix una caiguda sense consequencies. Hem de recular després de saltar-nos un desviament uns 200 metres (reculem en pujada amb les cames fredes) arribem a la zona per on hem vingut...

Sant Grau d'Ardenya

Desfem les nostres passes en un ràpid descens, fins arribar a Can Moner on comencem un traquil ascens fins al pla de Sant Llorenç... ja estem com aquell que diu a casa i decidim anar a Can Cassoles a esmorzar una mica... fem els plans per la setmana que ve... o diumenge a la Copa Gironina acompanyant a l'Arnau... o dissabte a esmorzar als Metges... ja veurem!!!


Altimetria

2 comentaris:

Arnau Donate ( no Adrià ) ha dit...

Una sortida molt maca i amb un parell de corriolets molt xulos i unes pujades difícils.

per cert el diumenge al final anem a la carrera de Bescanó i no als Metges

Adeu!!

Jordi Marina ha dit...

Arnau!! (ja canvio el nom)

Va ser guapa la ruta!!!

Ja m'ha dit en Miguel d'anar diumenge a Bescanó... s'ha de mirara el tema de l'assegurança.

Entrena força!!!

Dew