Llagostera - Can Salvador - Can Llac - Romanyà - Panedes per corriols - Llagostera



Distància total: 29,83 km
Desnivell de pujada acumula 682 m

Índex IBP: 44

Ahir la sortida me va saber a poc... i és que després de fer el camí de Santiago necessito rutes més llargues.

Així que avui sense matinar molt, agafo la bici pels volts de les 8:30... tinc ganes de pujar a Romanyà amb tranquil·litat.

Surto pels Escuts i enfilo pel Pla de Panedes, passo per la Casa Nova d'en Llorenç, el Moli d'en Llambí, Can Morató, i Can Salvador... aquí ja comencem a pujar seriosament... vaig a la vora de la Riera Venaula protegit del sol pels grans arbres que hi ha... llàstima del que han fet amb el camí... l'han eixamplat deixant tot de rocs pel mig... passo per la Font de les Serps, i arribo a la pista que va a petar al Puig d'Arques... jo aniré en direcció contraria cap a Font Josepa, on estic tentat a parar una estona a menjar una barreta, però segueixo... arribo a la carretera GIV-6612 i agafo un corriol que me portarà fins a la Font del Prat...

Font del Prat

Data del 1829

Pel que veig, estic circulant per la ruta de les alzines centenàries... faig unes fotos i segueixo...


Cartell indicador de la ruta... jo hi vinc en sentit contrari

Torno a la carretera i ara vaig fins a Romanyà... la cadena fa estona que te els símptomes de falta d'oli, així que engraso una mica i segueixo...

Ara baixo pel GR amb tranquil·litat i bons aliments... no tinc ganes de fotrem de morros, i és que cada vegada el camí està pitjor!!!

Segueixo baixant pel GR i a l'alçada de Can Cateura me desvio momentàniament del camí, per tal de donar un cop d'ull a les Gorgues de Salenys... aquí hi ha una via ferrada molt fàcil i divertida. Algun dia he de convèncer al Manel per fer-la junts.

Gorgues de Salenys


Paso aprop de la Font de Panedes, però no hi baixo, ja que ho vaig fer fa uns dies amb l'Albert... Enfilo cap a Can Codolar, i aquí me menjo la barreta que volia prendre'm fa una estona... no vull petar com últimament me passa molt sovint.

Aquí començo anar pels camins de construcció de les torres elèctriques de la polèmica línia de les Gavarres, i arribo fins al carrilet, on ja per aquest camí vaig cap a cassa...

Passo per davant de casa del Miguel per donar-li una mica d'enveja, i cap a casa, a per una bona dutxa!!

1 comentari:

manel marina ha dit...

La via ferrata yo ya la he hecho, el dia antes de hacer la ruta de Susqueda. Pero cuando quieras vamos, consigue un arnés y un zipper y nos vamos. Pon tu la fecha.

Besos.